Swimmingpool lækager

September 15

Swimmingpool lækager

En lækage i svømmehallen bliver klart, når vand regninger køre højt eller du synes at blive taber 2 inches eller flere af vand hver uge. Om puljen er en inground eller over jorden pool, reparere skaderne straks.

Leak Detection

Fysisk undersøge inde i og uden for pool og udstyr til en tåre i vinyl liner eller en revne gennem væggen eller base. Hvis du undlader at lokalisere lækagen, tilføje dråber mørk levnedsmiddelfarvestof at bassinvandet, og mærke dens bevægelse. Farvestoffet bevæger sig mod den knæk at blive suget ud, så du kan bestemme placeringen af knæk.

Pool Liner reparation

For en undervands tåre, skære en våd vinyl reparation patch 2 inches større end størrelsen af pool tåre. Bruge en regelmæssig vinyl patch, hvis tåre ikke er vandet. Sprede selvklæbende mere end én side, og Placer det over rive. Gnid patchen udad at fjerne fanget luftbobler og skabe en god obligation.

Konkrete knæk reparation

Dræn vand fra poolen. Udvide knæk i den konkrete inground pool med 1/2 tomme i dybde og 1 tommer i længden brug af en vinkelsliber. Udfylde knæk med caulk indtil lige under toppen, og lad det tørre. Fylde den resterende del af knæk med pool gips, og lad det tørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com