Sådan installeres et badeværelse Trap & væg afløbsrør

September 15

Et badeværelse vask afløb forbinder med en buet stykke af afløbsrør kaldet p-fælden. P-fælden igen opretter forbindelse til et lige rør, der tillægger afløb stakken på væggen. Det er vigtigt at installere afsnittene om afløb korrekt for at undgå lækager, der kunne skade kabinet og gulvbelægning. Uanset om du udskiftning af gamle rør eller har netop installeret vasken, kan du fuldføre jobbet med en moderat mængde af tid og kræfter.

Instruktioner

•Fjern den gamle p-fælde og lige rør, hvis de findes, ved at fjerne de store nødder, der forbinder dem til stub og stak afløbsrør henholdsvis. Brug et par af slip-joint tænger til at dreje nødder mod uret for at løsne dem og afbryde rørene.

•Rengør enderne af vasken afløb stub og afløb stakken stikker ud fra væggen. Brug mineralske spiritus og en gammel klud til at rengøre enderne af rørene. Fjerne den gamle pakning og møtrik fra vasken afløb stub og erstatte dem med nye. Placere møtrikken for enden af røret med tråde peger udad og derefter installere pakning med den flangebøsninger en del overfor slutningen af Stubben.

•Tilslut toppen af p-fælden til afløbet stub og spænd møtrikken i hånden. Drej møtrikken en fjerdedel af en tur sidste hånd stram ved hjælp af et par af slip-joint tænger.

•Sæt den lige rør mellem anden enden af p-fælde og stakken afløb for at tjekke pasformen. Bruge en nedstryger til at skære i røret, hvis det er for lang. Installere en møtrik og en pakning på hver ende af den lige rør ved hjælp af den samme proces, som du brugte i forrige trin.

•Installer lige rør mellem slutningen af p-fælde og afløb stak røret og Fastgør det ved at stramme møtrikkerne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com