Dam alger vedligeholdelse

September 16

Dam alger vedligeholdelse

Alger kan hurtigt forårsage en krystalklar Dam for at dreje grønne og skumle. Selv om alger vækst er en normal begivenhed i stående vandområder, kan det forringe udseendet af en vandhaven eller stock Dam. Et overskud af næringsstoffer er den vigtigste årsag til algevækst. Opretholde en sund pond kræver ikke ætsende kemikalier. Økologiske metoder kan fjerne de eksisterende alger og kan hjælpe dig med at bevare sundheden for din dam.

Instruktioner

•Plant nogle vegetation, såsom græs, blomster og buske, omkring din dam. Vokse ud af græsset omkring din Dam, snarere end slåning det ned. 10 - 20-fods strimmel af vegetation omkring en dam hjælper med at reducere næringsstof strømmen i vandet, at reducere mængden af livsnødvendige elementer nødvendige for vækst og reproduktion af alger.

•Skim ud af de eksisterende alger med en haven rake. Arbejde rake rundt i kanten af dammen og under udhængende vegetation. Trække fjernet alger partikler fra kanten af dammen at modvirke genvækst.

•Applicer Byg halm til din Dam under det sene forår eller tidligt sommermånederne. Brug 0,025 lbs. Byg halm per square yard af dammen overflade. Sted i bunken af Byg halm i midten af en gammel ark. Samle hjørner og kanter af ark i et bundt, og fastgør med en løkke af tunge sejlgarn. Gøre flere bundter for store damme.

•Tie Byg halm bundt til en sten eller mursten ved hjælp af sejlgarn. Denne lille vægt vil hjælpe med at holde bundt nær bunden af dammen. Vedhæft et andet stykke af tunge sejlgarn, der måler lidt længere end halvdelen af bredden af din dam. Denne lange længden af sejlgarn tillader dig at hente og genopfylde bundtet.

•Sæt den frie ende af de lange stykke sejlgarn til en nærliggende busk, træ eller andre tunge struktur. Kaste den halm bundt i midten af dammen. Når du bruger mere end ét bundt til at behandle en stor dam, placere bundterne jævnt fra hinanden. Som havre Halm nedbrydes i overværelse af iltet vand, frigiver det en kemisk forbindelse, der kan hjælpe med at forhindre væksten af nye alger celler. Erstatte halm i bundt mod slutningen af juli og igen det følgende forår.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com