Hvordan til at polere og beskytter messing

September 17

Hvordan til at polere og beskytter messing

Messing genstande mister deres lysstyrke over tid, og de kan plette hvis de ikke rengøres ordentligt. For at beskytte og polske messing, skal du følge de rigtige forholdsregler, så du ikke skader. Istedet for benytter en kommerciel husstand renere, kan du rense og polere messing med fælles husholdningsartikler. Når du rense og polere messing, du har brug at beskytte det, så messing holder sin glans og glans.

Instruktioner

•Test objektet for at sikre, at det er messing. Før du begynder at rengøring objektet messing, hold en magnet ved siden af objektet. Hvis magneten sticks, angiver det, du har messing-forgyldt jern eller stål. Du kan følge rengøring retninger i trin 2 og beskytte i trin 7 kun.

•Fyld køkkenet håndvask med varmt vand. Placere objektet messing i vandet og tilføje 3 til 4 dråber af flydende opvaskemaskiner vaskemiddel. Vask objektet med en bomuld vaskeklud og skylle det ud med koldt vand. Rengøring objektet messing vil ophæve snavs og debris, således at du kan pudse det.

•Hvis din messing stykke er lakeret og finish er blevet halvtosset, Følg denne trin; ellers gå videre til trin 5. Fyld en nonaluminum gryde med vand. Tilsæt 2 tsk bagepulver og 2 tsk vask soda. Dette vil fjerne lakken der vises krakket og plettet på grund af oxidation. Varme vand til kogning.

•Sæt messing objekt i det kogende vand i 3 til 4 minutter. Brug tænger til at fjerne objektet omhyggeligt, så du ikke brænder dig. Skræl væk lak når messing køler.

•Klippe en citron i halve og fjern frøene. Pres citron saften ud i en skål. Tilføje salt til citronsaft langsomt indtil en pasta former. Påfør pastaen til objektet messing med en blød klud og anvende det med korn af messing at polere det.

•Rinse off messing polske. Tørre objektet med en blød klud.

•Beskyt messing når det tørrer. Gælde en blød klud, en meget lille mængde af olivenolie lige nok til at dæmpe det. Anvende olivenolie let til objektet messing. Buff med en tør klud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com