Bissell Proheat reparation Tips

September 17

Bissell Proheat er et gulv renere, der samtidig sprays løsning og vand på gulvet, krat det og suger det beskidte vand. Dette giver mulighed for hurtigere gulvrengøring og gør det muligt for dig at holde dine gulve ser som ny. Det kan være svært, men hvis din Proheat standser arbejdet godt eller standser arbejdet helt. Reparere din Proheat er forholdsvis enkel, hvis du har brugervejledningen og et par grundlæggende værktøjer. Følg nogle reparation tips til yderligere at forenkle processen.

Tag stikket ud og køle af

Almindelige årsager til problemer i Bissell Proheat er træsko i den renere rør eller blokeringer i baren pensel. Disse træsko eller blokeringer forårsage motor overophedet og slå fra. Forhindre motoren fra blæser ud ved straks at slukke, hvis det ikke allerede er slået fra, og lade den køle ned. Det kan tage op til en time for alle de interne metal dele at køle ned. Lade motor køle vil aktiverer du åbner maskinen, erstatte bælter og foretage andre justeringer uden at brænde dine hænder. At frakoble maskinen vil mindske risikoen for elektrisk stød. Forsøg aldrig at reparere en elektronisk enhed, der er stadig sat ind i væggen.

Fastsættelse af problemet

En af de vigtigste skridt i fastsættelse din Bissell Proheat er at fastlægge årsagen til problemet. Hvis maskinen ikke sprøjtning ordentligt, blæren kan være tomt eller filteret kan være tilstoppede. Hvis renere ikke er picking up rengøring løsning, dysen ikke kan tilknyttes korrekt, eller tank i tanken ikke kan tilknyttes korrekt eller kan være helt fyldt og skal tømmes. Konsultere brugervejledningen for at foretage yderligere fejlfinding Proheat gulvet renere.

Konsultere brugervejledningen

Selv om det ofte fristende for at dykke hovedet først ind i en reparation job, derved kan føre dig til at tage fra hinanden den forkerte del af din Proheat, ikke ved hvordan man kan sætte det sammen igen eller bryde det permanent. Altid konsultere din brugervejledning for at afgøre, hvor Bælterne er placeret, hvordan du åbner bælte adgang dør, hvordan at tømme objektbeholderen snavs og hvordan ændre filtrene. Ejerens guide vil også fortælle dig, hvilke typer af reparationer garantien dækker og hvilke typer af reparationer vil ugyldiggøre garantien hvis du forsøger at foretage dem på din egen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com