Hjemmelavet pres vaskemaskine rengøring løsning

September 18

Pres skiver gør let arbejde af rengøring den udvendige sidespor af dit hjem, stald eller garage, rengøring cement gåture eller indkørsler, power vask dine dæk eller blot rengøring din bil i den hurtigste mulige måde. Leje en på et lokalt hjem eller hardware center. Vask løsninger tilføje en anden udgift, som du kan fjerne, hvis du ved hvordan at lave din egen. Du vil sandsynligvis finde de nødvendige ingredienser i dit køkken.

En løsning på alle problemer

Check fabrikantens vejledningshåndbog eller din lejeaftale til at forsikre, at du ikke skader højtryksrenseren ved hjælp af en hjemmelavet rengøringsmiddel.

Hver af løsningerne nedenfor gør et bestemt beløb. Tank størrelser varierer, så justere beløbene i overensstemmelse hermed.

For det bedste samlede løsning til rengøring vinyl sidespor, Bland 1/3 kop af pulveriseret vaskemidler, 2/3 kop af pulveriseret husstand sæbe, 1 quart af flydende vaskeri blegemiddel og 1 gallon af vand. (Hvis vask en træterrasse overflade, ikke overstige den foreslåede gældskvote, der kan lette træ.) Hvis du se meldug pletter på sidespor, behandle disse områder i hånden med en opløsning af 9 dele varmt vand til 1 del flydende blegemiddel før power vask. Skiftevis, brug hvid eddike til at fjerne meldug; dens svampedræbende egenskaber kan holde det fra at vende tilbage. Efter power Lad vaskemaskine sidespor med vaskemiddel blandingen, det sæt i 10 minutter og skyl derefter helt for at undgå at efterlade nogen rest.

En enkel løsning på 30 procent destilleret hvid eddike og 70 procent vand gør en god generel rengøring løsning helt sikkert for miljøet. Brug denne løsning til rensning af cement, mursten og endda windows. Eddike har naturlige svampedræbende egenskaber og kan holde din flader fri for mug vækst.

For at vaske bilen, tilføje 1/2 kop sudsy ammoniak og 1 tsk af opvaskemaskiner væske til en gallon af varmt vand. Skyl omhyggeligt og helt at forlade en pletfri overflade. Hvis du har hårdt vand, kan du nødt til at tørre ned din bil til at undgå vand pletter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com