Hvordan at rengøre lameller

September 18

Hvordan at rengøre lameller

Louvers er et sæt af parallelle skrå lameller, der dækker vinduer og døre, der beskytter glasset fra sollys og regn. De er også fælles indendørs og kan findes på sådanne ting som glidende closet døre, pantry døre og luft ventilationsaabninger blandt andre steder. I denne konfiguration giver de udseende af at være lukket, men de tillader luftgennemstrømning omsætning og uden de louvered plads. Fordi de er arrangeret i en skrå stilling med hver enkelte luftspjæld afskærmning ene under den, er de vanskelige at rengøre med konventionelle midler.

Instruktioner

•Støvposens lameller ren ved hjælp af en tør blød strittede malerpensel. Børsterne vil glide mellem hver luftspjæld og fjerne støv fra de skrå flader. Hvis der ikke findes en børste, afslutte en klud omkring slutningen af en lineal og indsætte det mellem hver luftspjæld. Denne måde vil tage længere tid end ved hjælp af en pensel, men lameller vil komme ud lige så ren og støvfri.

•Mix op en lille spand af sæbevand løsning. Dyp penslen i løsningen og vaske lameller, ligesom afstøvning dem, fjerne bygget på skidt og snavs. En lineal med en klud viklet omkring slutningen kan også anvendes på den samme måde. Igen, det vil tage længere tid, men lameller vil få lige så rene.

•Rinse lameller med frisk vand ved at dyppe ved hjælp af enten pensel eller klud-indpakkede linealen i ferskvand og køre dem mellem lameller.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com