Bump centrale Tutorial

September 18

Bump keys er lock picking værktøjer, der er almindeligt anvendt til at åbne pin tumbler låse. PIN tumbler låse er de låse, der bruger stifter af varierende længde for at forhindre låsen åbne medmindre den korrekte nøgle er indsat i låsen og vendte. PIN tumbler låse bruges normalt i cylinder låse men kan også bruges i andre låse. De er typerne af låse, som du normalt finde i en standard hoveddøren, foretager bump keys en seriøs sikkerhed hazard.

Sådan fungerer det

Bump er keys simpelthen tomme nøgler. De er for det meste anderledes for forskellige mærker af lock, men det generelle form er den samme. Bump er nøgler gemt, således at deres nedskæringer er alle på deres maksimale dybde.

En bule nøgle virker ved at skubbe benene i en pin tumbler lås op for et splitsekund, hver gang du "bump" Tom nøglen i låsen. I det splitsekund, hvor de har været stødte op du kan slå låsen en smule. Derfor, med et par stød du vil kunne vende låsen skal hele vejen rundt og låse det, selvom du ikke har den rette nøgle.

Modforanstaltninger

På trods af hvad du måske tror, er højere kvalitet låse faktisk langt mere modtagelige for frigørelse af nøglen bumpe end dårligere kvalitet og billigere låse. Dette skyldes, at højere kvalitet låse er designet således at frigøre processen er meget glat, og du ikke nogensinde skal blive hængende foran døren forsøger at få din nøgle ind i låsen. Dette er et problem fordi pins i låsen støde op lettere fordi de mekaniske tolerancer er mindre og benene bevæge sig mere frit end din standard, lavere ende lås.

Mange sluser er i dag udstyret med fælde pins, der forårsager den lås cylinder til marmelade, hvis det er ved at blive væltet. Dette er fordi det registrerer når benene ikke understøttes af en faktiske nøgle. Lavvandede boring er en anden metode til bekæmpelse af centrale bumpe. Låse med lavvandede boring kan ikke blive væltet, fordi nogle af benene er for høje til at være engageret når stødte med et bump nøgle, hvilket betyder, at låsen ikke kan slås uden den rette nøgle.

Hvordan man laver og bruger

Selv hvis du ikke har en tom nøgle handy, kan du stadig gøre din egen bump nøgle. Eje en nøgle skæremaskine vil gøre processen med at gøre en bule nøgle meget hurtigere, men det er stadig muligt at lave en bevæbnet kun med en fil. Du skal foretage alle nedskæringerne i nøglen til deres maksimale dybde, som kan tage et stykke tid, hvis du gør dette med en fil.

Når du er bevæbnet med et bump nøgle, kan du øve bumpe åbne en lås. Indsætte nøglen i låsen og give det en blid hit. Det bør være nok kraft til stifter til at hoppe op i låsen, men ikke nok til at skade enten nøglen eller lås. Når du har stødte nøglen til gengæld lås--skal et par bump og din lås være ulåst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com