Problemer med Willow Tree rødder og House Foundation

May 7

Problemer med Willow Tree rødder og House Foundation

Hængepil eller Salix babylonica, har yndefulde grene, der hænge til jorden. Selvom det giver en fantastisk omdrejningspunkt, anbefales det ikke i bolig landskabspleje. På grund af sin hurtige vækst over og under jorden, kan hængepil forårsage problemer med septisk systemer og hus fonde.

Vækstmønster

Hængepil vokser hurtigt, ofte bliver for stor til sin bestemte plads. Dets rødder vokse aggressivt, opsøger vand under jorden. Tørke har tendens til at forværre situationen, da vandet tæt på overfladen bliver knappe. Willow er rødder søge efter lækager i en foundation, eller vand, kloak og septiktanke system. Af disse grunde omfatter University of Tennessee udvidelse hængepil på sin liste over træer til at genoverveje før plantning.

Foundation skader

Willows ser for våde områder, især utætte rør, fundamenter og septisk afløb felter. Selvom rødderne normalt ikke vokser under fundamenter, hvis fugt er til stede, vil de blive trukket ind i sprækkerne. Da rødderne stigning i diameter i årenes strukturelle skader kan forekomme. Skader til en lavvandet foundation er mere tilbøjelige end skader på en dybere fundament.

Løsninger

Fugt forebyggelse er nøglen til at beskytte mod skader fra hængepil rødder. Fjerne fugtproblemer omkring og under fundamenter. Erstat utætte rør. Brug regn tagrender til at aflede nogen vandstrømmen fra instituttet. Hvis rødderne truer grundlaget, udgrave rundt i huset og skåret rødderne, så installere en root barriere. Som en sidste udvej, har træet fjernet. Hvis en hængende form ønskes i en bolig landskab, anbefaler University of Tennessee udvidelse den grædende kirsebær, morbær eller Birk i stedet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com