Hvordan man kan dekorere din veranda med lanterne belysning

September 19

Hvordan man kan dekorere din veranda med lanterne belysning

Indgangsparti er et sted at nyde en stille aften eller se kvarteret, men hvis du ikke har lys nok, du vil ikke nyde det helt den samme. Bruge lanterner til både belyse og dekorere din veranda. Lanterner er lavet i næsten alle materialer, herunder glas, papir og forskellige former for metal. Vælg lanterner, der passer til din indretning og behov.

Instruktioner

•Indstil stearinlys lanterner omkring din veranda til en naturlig glød som du nyde aftenen. Både te lys og offerfund stearinlys lanterner og arbejde sæt godt i en linje langs rækværket eller på toppen af rækværket. Du kan også vælge for at sætte en på hver side af indgangen. Prøv smedejern eller Casablanca stil lanterner for en klassisk, holdbart look.

•String træk eller to af dekorative elektriske lanterner over verandaen rækværket. Disse lanterner flytte lidt i vinden og kommer i mange stilarter, herunder papir, glober eller stjerner. Du kan nemt tage dem ned, hvis du vil ændre udseendet. Vedhæfte strengen med stærke kroge i bjælken over rækværket og lad dem drapere lidt mellem kroge. Vælg LED pærer for energibesparelser og mindre brandfare.

•Installer permanent veranda lanterner, der kopierer originale lanterner, komplet med stearinlys-lignende lys i stedet. Disse lanterner arbejde som en del af din almindelige indretning. Du kan bruge enten to, én på hver side af døren, eller bruge flere over verandaen. Nogle stilarter er installeret lige mod døren, men andre hænge ned i midten af våbenhuset, giver mere lys. Installere mere lanterner, hvis du planlægger at bruge din veranda for at socialisere.

Tips & advarsler

  • Gør ingen brug stearinlys på en veranda, der har en masse snavs eller brandfarlige emner eller i tørre områder med masser af vind.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com