Hvordan man kan beskytte Clematis fra kulden

September 19

Hvordan man kan beskytte Clematis fra kulden

Clematis er en slyngende, blomstrende vin og et velkommen syn i foråret haven. Mange sorter, især hybrider, er ekstremt kold hardy, giver nordlige gartnere en smuk model til at pryde deres landskab. KLEMATIS, som er hårdføre i din klima kræver lidt beskyttelse mod kulden. Men til et par af kulturelle praksisser hjælp sikre, at den returnerer frodige og fuld af blomstrer i foråret og sommeren.

Instruktioner

•Opbevar hvilende clematis planter opnås, når jorden er frosset i et køligt sted som din garage eller kælder. Plante dem når jorden er brugbar igen efter den sidste fastfrysning af sæsonen.

•Hold jorden lidt fugtig omkring planterne allerede i jorden i efteråret for et par uger før jorden fryser. Dette vil give clematis planter masser af vand for at hjælpe dem sidste gennem vintermånederne.

•Dæk omkring kroner af din clematis planter med 3 til 6 inches af muld, som revet blade og bark mulch. Anvende barkflis, lige før jorden fryser. Barkflis beskytter planten mod udsving i temperatur, der kan undertiden forårsage jord at hive, udsætter plante kroner.

Tips & advarsler

  • Hvis din clematis er mørt i din klima og vokser på en mesh eller skærm, kan du tage ned, tage det ned og lægge den på jorden. Derefter dække hele vin med flere inches af muld.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com