Hvordan man kan arbejde med brosten mursten

September 19

Emmer af historie og gennemsyret af old world håndværk, bruges antikke mursten og brosten til moderne dag gulve, vægge, indkørsler, terrasser, fortove, stier, entryways og andre sten murværk projekter. Brosten eller antikke brolægger klodser, kan tilføje tidløs elegance til en urban hjem eller rustik charme til en country cottage. Antikke mursten eller brosten vil tilføje historie, unikke kvalitet og styrke til din bygning eller landskab projekt. Mursten har en ekstra øko-venlige fordel ved lagring af varmeenergi fra solens energi i løbet af dagtimerne og fortsætter med at frigive den lagrede varme efter solen går ned.

Instruktioner

•Forbered en plan for dit projekt. Bestemme, hvor stort et område du arbejder med og hvad størrelse og hvor mange mursten eller fliser du skal købe eller sikre. Antikke mursten er tilgængelige fra murværk kontrahenter eller kan reddes fra på gamle bygning, der er ved at blive revet ned. Sørg for at bede om tilladelse før du fjerner mursten fra gamle bygninger. Mursten er meget værdifulde og fjernelse uden tilladelse er en felony.

De fleste mursten produceret i USA er ca 4 i. x 8 tommer x 2 1/4 i. Mursten fremstillet i andre lande kan variere lidt i størrelse.

Når du har bestemt størrelse af mursten til at bruge i dit projekt, kan du beregne bredden og længden af området og afgøre, hvor mange mursten er påkrævede. Denne proces er forholdsvis let i et simpelt layout. Buede gangbroer, skråne indkørsler og komplekse patio design kan kræve assistance fra en professionel mursten mason til at bestemme det beløb, der kræves. Altid købe et par flere mursten end du planlægger at bruge. Disse kan bruges til at erstatte enhver mursten beskadiget eller brækket under installation eller som kræver erstatning på et senere tidspunkt.

•Transport mursten til dit projekt placering eller få dem leveret af en professionel. Antikke mursten er meget tunge, nogle vejer så meget som 10 lbs.. Håndterer med omhu, da de vil bryde eller chip, hvis den faldt eller håndteret groft. En trillebør er nyttige i at flytte mursten til små projekter.

•Rengør mursten hvis det kræves. Hvis du har bjærget mursten fra et tidligere projekt, kan de have klumper af mørtel eller snavs, der bør flishugges eller vasket væk. Bruge en mejsel og en gummihammer til chip væk overskydende mørtel. Mursten kan vaskes med en højtryksslange. Tillad mursten til at tørre, før du fortsætter.

•Evaluate farven og størrelsen af mursten. Traditionelt i tidligt amerikansk mursten fyring ovne eller "ovne," overfladen af mursten, der var nærmest ilden blev forvandlet til mørkere, vin farvede klodser med en særskilt tekstur. Mursten beslutningstagere kaldes disse mursten "klinker" og de oprindeligt blev kasseret. Men i de senere år, disse "klinker" usædvanlige skønhed blev anerkendt og de blev udnyttet til at skabe markante og smukke arkitektoniske detaljer. Bestemme, hvis du ønsker at inkludere disse "klinker" i projektet som en del af det overordnede design.

•Sort ud murstenene, hvis du opretter et mønster i projektet mursten murværk. Fyret farven på antikke ler mursten var væsentligt påvirket af mineralet, kemiske og indhold af råvarer. Tørring metoder, fyring temperatur og atmosfære i "ovn" eller ovne også tegnede sig for afvigelser i farve og tekstur. Vælg mursten af ensartet farve og tekstur, der er ikke så dårligt tilhugget eller beskadiget.

•Kontakt en professionel og forskning murværk instruktioner supply online eller fra bøger tilgængelige på dit lokale building center. Antikke mursten eller brosten er lagt i sengetøj sand lige så skifer, flise, moderne mursten og brosten. Men fordi de repræsenterer en væsentlig investering i både tid og penge, kan du ønsker at konsultere en stenhugger før du begynder dit projekt. Antikke mursten og brosten varierer i størrelse, vægt og tekstur og er vanskeligt at installere uden murværk erfaring eller tjenestegrene af en kvalificeret mursten mason.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com