Pachira plante pleje & voksende instruktioner

September 20

Pachira er en tropisk plante kendt for sine gigantiske, hjerte-formede blade. Enhver, der nogensinde har overværet en Hawaiian luau og smagte poi er allerede bekendt med mindst én række Pachira. Også kaldet elefant øre planter eller taro, Pachira er hjemmehørende i Java og Malaysia men dyrkes også i Kina og andre dele af Asien. I USA, er de ofte findes i haven landskaber i Florida. Bladene af nogle større sorter vokse ofte til omkring 4 fod lang og 3 fod bred. Nogle kæmpe sorter vokse til at være 30 fod høje.

Voksende Pachira i haven

Pachira kan lide varme, fugtige forhold og trives i nordamerikanske hårdførhed zoner 7b til 11. Det betyder, at for at med held vokse denne plante udendørs, gennemsnitlige lave temperaturer om vinteren ikke bør falder til under 5 grader Fahrenheit. De fleste Pachira sorter foretrækker endnu varmere vinter lavkonjunkturer.

Pladskravene

Mens kæmpe Pachira ikke er generelt er vokset i hjem landskaber, alle sorter har tendens til at være stor. Planterne skal have masser af plads til at vokse til fuld modenhed. Spørg din børnehave hvad de kan forvente.

Jord

Pachira som rig, veldrænet jord, så planen at berige din have med masser af tørv og komposteret organisk materiale, når du planter dine modellen.

Lys

Selv om de har brug for en stor del af lys, foretrækker udendørs Pachira planter beskyttede skyggefulde områder i stedet for direkte sollys, der kan svide og tørre deres løv.

Voksende Pachira indendørs

Hvis du ikke bor i et tropisk eller subtropisk klima, kan du stadig vokse Pachira indendørs som en haveplante så længe du har tilstrækkelig lys. Pachira er relateret til den fælles stueplante dieffenbachia og har mange af de samme krav. Simpelthen holde jorden moderat fugtig og befrugte regelmæssigt ifølge brugsanvisningen. Husk, at doseringen for potteplanter er styret af puljestørrelse og ikke plante størrelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com