Sådan renses dit eget tøjet derhjemme

September 20

Sådan renses dit eget tøjet derhjemme

Renseri er simpelthen en proces hvor du rengør dit tøj bruger en løsning med undtagelse af vand. Du kan sende din tøj til et professionelt Renseri facilitet eller renses dit tøj derhjemme, selv ved hjælp af et renseri produkt sælges i supermarkeder. Renseri i hjemmet har et par fordele, at det er billigere og mere bekvem og sikrer, at dit tøj ikke vil blive misbrugt undtagen af dine egne hænder. Men du betaler også en pris i, at det er mindre effektiv end professionelle Renseri.

Vælger at tørre rene

Kontrollere pleje etiketter på tøjet er den nemmeste måde at finde ud af, om du rengør tør dem eller ej. I almindelighed, kan du sikkert hånd - eller machine - wash polyester og naturlige fibre som bomuld og linned medmindre deres farver er sandsynligt at bløde. Derimod skal du tørre rene tøj lavet af ruskind, uld og de mere sarte syntetiske materialer. Du kan også tørre rene hvis dele såsom pailletter og beading på dit tøj, der er for fine til at gennemgå machine-washing.

At vælge den rigtige Agent

Du kan ikke renses såvel hjemme som et renseri business-medmindre du har adgang til de samme maskiner som de gør. Som et resultat, hvis din artikel af tøj er også sart eller alt for beskidt, skal du sende det til en tør renere at få de bedste resultater. De fleste at-home Renseri produkter er nogenlunde ens. Kontroller instruktionerne for at afgøre, om de er relevante for stoffet i det tøj, som du har til hensigt at rengøre; Derudover vælge et produkt med en duft, som du kan lide. Læs omhyggeligt alle instruktioner, fordi kemikalier, der anvendes i at-home Renseri produkter kan til tider være farlige, hvis anvendt uhensigtsmæssigt.

Rens dit tøj

De fleste Renseri produkter indeholder en pletfjerner, puder til at absorbere pletfjerner, når det er brugt, og den faktiske Renseri løsning. Du først bruge pletfjerner til at behandle eventuelle særligt hårde pletter på tøjet, at sikre, at du placerer puder, så løsningen ikke sive ind på resten af stoffet. Når du er færdig, lægge tøjet sammen med Renseri løsning i din tørretumbler. Renseri løsning kommer typisk inden for en fugtig towelette, der vil frigive løsningen, selv om det i tørretumbleren. Du får bedre resultater, hvis du zip og knap tøjet inden du lægger dem ind i en mesh pose til rengøring.

Alternativer til At-Home Renseri

Nogle tøj, der kan være tørre rengøres kan ikke være tør renses i hjemmet. At-home renseri er upassende for materialet, tøj, eller det er alt for beskidt til let rengøres uden brug af stærkere løsninger. For eksempel, bør du absolut ikke tørre rene læder derhjemme, selv om du kan finde andre at-home rengøring muligheder for læder. Tilsvarende, hvis tøjet er stærkt gennemvædet med en olie-baseret løsning, at-home Renseri produkter vil ikke være næsten stærk nok til at rense dem.

Tips & advarsler

  • Dette vil arbejde på de fleste tøj, der er tørre Rengør kun med lidt at ingen farvning. Det en beklædningsgenstand er stærkt plettet eller meget fine jeg ville tage det til din renseriet.
  • Ikke behandle nogen pletter, der kan være på tøjet. Behandling af pletter kan forstyrre dryel proces.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com