Hvordan at justere anti-skolde vandhaner

September 20

Hvordan at justere anti-skolde vandhaner

Anti-skolde vandhaner forhindre skoldning fra vand, der er for varmt. Funktionen begrænser mængden af varmt vand tilladt gennem den hane patron ved at begrænse rotationen af håndtaget. Dette forhindrer varmt vandventil åbning for bred. Ikke alle armaturer har denne funktion, men på dem, der gør, at gøre tilpasningen tager nogle færdigheder men kun et par minutter.

Instruktioner

•Tag off temperaturen kontrolknappen på din vandhane ved at poppe det off i håndtaget. Hvis vandhanen har ingen temperatur kontrol knop, Fjern håndtaget ved at tage ud sætskruen med en unbrakonøgle og skubbe håndtaget ud hane.

•Åbn hane ventilen ved at dreje håndtaget under kontrolknappen temperatur eller ved at slå patronen stilken, hvis vandhanen har ingen sådanne knop. Indstille vandhanen til den varmeste indstilling.

•Sæt et termometer i en beholder og hold beholder under vandet strøm. Tage termometeret efter to eller tre minutter og læse temperaturen. Justere skiven på vandhanen, som er placeret i enden af patronen, at sænke temperaturen, hvis læsning er over 120 grader Fahrenheit. Flytte dial et hak med uret for at sænke temperaturen 4 til 16 grader. Resultaterne varierer baseret på din vandvarmer. Flytte skiven mod uret for at øge temperaturen.

•Measure temperatur igen med termometeret. Juster indstillingen efter behov indtil dit vand er den rette temperatur. Normale indstillinger er hvor som helst fra 100 til 105 grader eller som du foretrækker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com