Hvornår man skal plante streng bønner i North Carolina

May 8

Streng bønner, mere almindeligt kaldet "snap bønner" i dag, er en frost-bud grøntsag afgrøde, der er lettest plantet i midten af foråret i North Carolina. Give en frugtbar, fugtig og godt afdrypning jord i en placering, der modtager mindst otte timer af direkte sollys dagligt.

Geografi

Tarheel tilstand er generelt diskuteres som tre haven regioner: de vestlige bjerge, Piemonte og Kystsletten. Bjergene har de koldeste vintre, med den sidste forår frost indtræffer så sent som i April 25 gennem maj 5, efter 15 maj på de højeste toppe i Avery County. Den rullende foden og skove i Piemonte er ved lavere højder og sidste forår frost ske mellem April 10 og 20. Lowland sletterne i de fjernøstlige amter nyde den mildeste vinter og tidligste forår; sidste frost forekomme mellem 26 marts og April 10.

Tidsramme

Bønner er sås som frø i North Carolina i foråret umiddelbart efter sidst forventet forår frost dato. Ifølge "Måned for måned havearbejde i North Carolina," skal jordens temperatur på 2-tommers dybde være mindst 50 grader F. Ifølge North Carolina State University udvidelse, er streng bønner sået omkring 15 April i det centrale Piemonte og højereliggende af Kystsletten,

Jordbundsforhold

To uger før den sidste forventede forår frost dato i dit område, indtil den vegetabilske havejord i en dybde af 8 til 12 inches. Tilføj 2 til 5 inches af organisk materiale som kompost eller vel rådnet gødning og indarbejde det grundigt. Tillad frisk dyrkede jorden til naturligt bosætte sig og varm i solen før frø såning efter truslen om frost ender.

Fald plantning

Strengen bønner kan også blive tilsået igen i midten af August i Piemonte og slutningen af August på tværs af de Kystsletten. Planter modne i det varme vejr i hele September og producere bælg for høst indtil dræbe frost når som helst fra midten af oktober til midten af November.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com