Trykmåleren på min swimmingpool læsning virkelig højt

September 21

Trykmåleren på min swimmingpool læsning virkelig højt

Korrekt drift pool filtre og pumper er nøglen til nem pulje vedligeholdelse. Højtryk kan indikere, at den normale filtreringsprocessen er ved at blive negativt påvirket af en eller flere årsager. Typisk, opmærksomheden rettes til en sand filter, når en trykmåler læsning otte til 10 pounds over begyndelsen læsning. I tvivlstilfælde om det ideelle pres rækkevidde eller start-up pres, konsultere det udstyr ejer manual.

Filtrer Sand spørgsmål

En høj trykmåler læsning kan skyldes en sand seng, der er tilstoppet med mineralforekomster, der ikke kan backwashed. Sandet skal måske udskiftes helt. Eller du kan simpelthen nødt til at udskifte den øverste tomme eller deromkring af sand.

Andre Sand Filter spørgsmål

Måleren kan være læse højt hvis der er et helt eller delvist lukket ventil langs tilbagevenden rørene. I dette tilfælde åbne ventilen. Derudover, kan pumpen være for lille til at tvinge en tilstrækkelig flow til backwashing. Kontrollere pumpens udgang for at sikre, at det er lig med det filter design strømningshastighed.

Diatoméjord filtre

Hvis en Diatoméjord (DE) filter kører på et højtryk og har en langsom strøm af tilbagevendende vand, kan filteret være belastet med snavs og kræver backwashing eller regenerering. Hvis dette er et vedvarende problem og trykmåleren fortsætter med at stige syv til 10 psi ovenfor begyndelsen pres, regenerering er nødvendige. Også, pumpe output kan overstige filteret pool design strømningshastighed.

Hvis alger er stede, efterdønningerne, super chlorinate eller udføre en bule/afløb genoplade og sørg for, at backwashing er udført korrekt på filteret lodret gitter; Se instruktionsbogen for specifik instruktion. Filter gitre eller rør kan være tilstoppet med mineraler og olier. De skal rengøres en gang om året eller krydret med et affedtningsmiddel, og, om nødvendigt, en syre bad.

Patron Filter

Patron filtre, mest almindeligt anvendte for kurbade og mindre overjordiske poos, skal rengøres, når trykket stiger mere end 8 lbs. over sin rent tryk læsning. Du kan gøre dette ved blot at fjerne og grundigt afskylning patronen. Patron filter bør normalt udskiftes hver to til fem år.

Gauge problemer

Hvis trykmåler filter læser højt, selv når filteret ikke kører, måleren er sandsynligvis brudt og skal udskiftes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com