De længste blomstrende stauder

September 21

De længste blomstrende stauder

Flerårig blomster er ofte en gartner favorit på grund af deres evne til at vende tilbage hvert år. I modsætning til etårige planter, der blomstrer en gang og skal genplantes det følgende år, stauder udholde en hvilende periode og komme tilbage i den næste vækstsæson. Etårige planter har tendens til at blomstre længere end stauder, men der er stauder, der har længere end gennemsnittet blomstrende perioder. Dette gør dem mere attraktive for blomst elskere og tillader dem at tilbyde bedst af hvad stauder, og enårige har at tilbyde.

Goldstorm solhat

Goldstorm solhat, også kendt som goldsturm, er en lang-blomstrende staude fandt overflod i haven grænser. Disse attraktive blomster kan vokse i en række forskellige jordtyper, lige fra de bedste lerede jord til sandjord og endda ler. De vokser godt i delvis skygge eller fuld sol og en fantastisk daisylike blomst med lyse gule til orange kronblade og et brunt øje i midten.

Goldstorm solhat vokser i tyk klaser og blomstrer fra Midsommer indtil midautumn, især hvis avlerne fjerne falmede blomster fra befolkningen regelmæssigt. De gør fremragende plæne grænser, afskårne blomster og hjorte og kanin resistente.

Coreopsis Moonbeam

Coreopsis verticillata, almindeligvis kaldet moonbeam blomsten, er en flerårig plante, der vokser til omkring 2 fod høje, er afrundet og er dækket med bløde gule blomster og flagrende grønne blade. Moonbeam har en sjælden evne til en staude – det tilbyder næsten fem måneder af løbende blomstrer. Fra juni til oktober vil moonbeam producere dens gule blomster under optimale forhold. Anlægget foretrækker fuld sol og veldrænet jord. Moonbeam vil vare i flere år og breder sig ved underjordiske jordstængler. Skære planten tilbage efter toppen af sin første bloom vil tilskynde flere blomster hele efteråret i år.

Lenten-Roses

For gartnere, der søger farve i deres haver tidligt på året, er lenten-rosen et populært flerårig valg. Selv om det ikke egentlig er en rose, er denne art i Nyserod plante familie næsten så forskellige når det kommer til farve. De buttercuplike blomster af lenten-rose varierer i farve fra hvid til næsten sort eller mørk blomme farvet. De kommer også i lyserød, rød og gul med steder inde i blomsten. Det interessante ting om lenten-rosen er dens evne til at vokse tidligt i sæsonen på mange områder, undertiden blomstrer så tidligt som i februar. Blomstrer bo på anlægget indtil maj i de bedste betingelser. Lenten-rosen foretrækker halvskygge, fugtig, men veldrænet jord og organisk gødning som kompost.

Astilbe

Fra juni til September, astilbe blomsten blomstrer gentagne gange i to til seks uger ad gangen. Denne urteagtige flerårig plante er typisk lidt over en fod høje og producerer fine-teksturerede, pyramide formet blomstrer i farver, der omfatter creme, hvid, pink, scarlet, lavendel og lilla. Astilbe foretrækker skygge og skal have regelmæssig vanding at opretholde sunde blomstrer hele sommeren og tidligt falde. Blomsten bruges ofte omkring entranceways, som en blomst seng grænse og som masse plantninger. Særligt varme perioder om sommeren skal astilbe masser af vand fordi det er ikke tørke tolerant og vil gå ind i vækstdvale i midsommer ellers.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com