Træ børnehave Root beskæring udstyr

September 21

Træ børnehave Root beskæring udstyr

Træer formeres ved planteskoler kan dyrkes i jorden eller i containere. Når et træ voxer dens container eller behov for at være transplanteret fra jorden, kan rødderne skal beskæres. Hospitalsudstyr korrekt beskæring vil minimere root skaden.

Sakse

Håndholdt sakse kaldet bypass sakse er den bedste sakse kan bruge til at gøre fine root nedskæringer. Bypass sakse laver en udskæring nedskæring, der er rene og ikke trække på roden. De kan købes på de fleste havearbejde eller hjem forbedring butikker. Undgå håndholdt ambolt grensakse, som er mere tilbøjelige til at rippe end skåret rødderne.

Spade

Træer allerede i jorden skal være gravet ud, før deres rødder kan beskæres. Hvis træet er små nok, skal du bruge en skarp spade blade til at grave en cirkel rundt om træet. Ved hjælp af en spade vil sikre, at rødderne er skåret rent, med minimal rive eller rippe. Vælg en spade med en smal hylde til at placere din fod på toppen af vingen. Dette vil tillade dig at bruge din kropsvægt til at tvinge bladet i jorden i en hurtig bevægelse.

Beskæresave

Større trærødder kan kræve beskæring Beskæresave. Beskæresave er store sakse, ofte med små vinger knyttet til to lange håndtag for bedre gearing og kraft, når der skæres. Beskæresave er bedst til rødder, der er større end 2 inches i diameter. De kan også bruges til at beskære grene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com