Hvordan til at identificere en plante med lilla klokke formet blomster

September 21

Hvordan til at identificere en plante med lilla klokke formet blomster

Blomsterne kommer i alle farver og former, såsom lilla blomster i klokke-formede former. Disse blomstrer er forskellige, idet toppe af kronblade--de nærmeste stilken--er tynde og rørformede og kronblad toppe flare som de åbner. Hvis du finder disse forskellige blomster vokser i din værftet eller andre steder, vil vidende hvor hen til lokalisere deres arter hjælpe dig have evnen til at tage sig af dem ordentligt eller føje dem til din egen have. Bemærk de andre centrale træk, der identificerer den lilla blomst foruden figuren karakteristiske bell.

Instruktioner

•Skriv ned typen anlæg, som du kan se den lilla, klokkeformede blomster. Morning glory, for eksempel, blomster på vinstokke, mens spanske bluebell er en pære, der vokser på toppen af stænglerne, at nå så højt som 18 inches høj.

•Look på kronblade af blomst at se, hvis de viser yderligere farver. Nogle blomster, herunder den lilla falsk Fingerbøl, bære pink nuancer sammen med deres lilla tone og har mørke pletter på de indre kronblade.

•Optag staten finder du den lilla blomst. For eksempel, er vilde Canterbury klokker fundet i Californien og Massachusetts.

•Mark ned i måneder, at du kan se de lilla blomster. Columbine, for eksempel, blomster i April og maj, mens Wilkins' bellflower viser op i juli, August og September.

•Photograph din lilla, klokkeformede blomster.

•Tag fotografiet og dine resultater til en havecentre eller børnehave at modtage hjælpe med at identificere anlægget. Du kan også bruge fotografiet til at identificere blomsterplante i blomst guidebøger og online blomst guider.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com