Hvordan til at dække buske ved hjælp af jute

September 21

Hvordan til at dække buske ved hjælp af jute

Kolde vintertemperaturer er en af de største trusler mod buske og planter. Selvom buske vil som regel overleve kort kolde snaps, længere perioder af sub frysning temperaturer vil slå dem ihjel. I koldere amerikanske klimaer, skal der træffes forholdsregler til at sikre korrekt beskyttelse af buske om vinteren. En måde at beskytte buske er ved at dække dem helt med et lag af jute. Jute fungerer som en isolator og holder temperaturen i de højere end lufttemperaturen busk.

Instruktioner

•Undersøg busk i sent falde og identificere eventuelle døde lemmer. Beskære off disse lemmer med sakse ca 1 tommer væk fra hvor de tillægger de vigtigste stilk eller rod. Også fjerne alle lemmer, der rører jorden eller er inden for 2 inches af jorden.

•Spread en 4-tommer lag barkflis omkring bunden af busk starter på rødder og strækker sig udad til hvor de længste lemmer når.

•Sæt enden af et stykke af jute øverst på den busk og wrap det i en spiral bevægelse omkring busk. Overlap hvert stykke af mindst 3 til 4 inches at give ordentlig beskyttelse. Fortsætte indpakning, indtil du når bunden af busk.

•Tie stykker snor rundt om toppen, midten og base af busk at sikre jute på plads. Binde streng stykker stramme nok, at de ikke vil glide, men ikke så stram at du skader busk grene.

Tips & advarsler

  • Fjerne strengen og jute i foråret når truslen om frostgrader er overstået. Hvis du har en lille busk, kan du blot købe lærredssække og slip dem på toppen af en busk. Hvis du bor i et område, der modtager en masse sne, placere en kort, træ trin stige over busk og Hæft jute at stige med en korte pistol. Dette forhindrer vægten af sneen skadelige busk.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com