Fakta om dobbelt Knockout steg buske

September 22

Havearbejde begyndere og erfarne entusiaster kan nyde duftende dobbelt Knockout steg buske, med farverige blomstrer og meget lidt vedligeholdelse. Ud af mange steg arter, dobbelt Knockout steg buske kræver lidt gartner interaktion, hvilket gør dem perfekt til en lang række landskabspleje indstillinger.

Sygdomsresistente

Dobbelt Knockout steg buske er en meget sygdomsresistente underart af rose, hvilket gør dem perfekt voksende emner for uerfarne gartnere. Nogle af de almindelige steg sygdomme er meldug og rust, som ikke påvirker dobbelt Knockout steg buske. I modsætning til andre rosenbuske kræver dobbelt Knockouts ingen sprøjtning for pesticider eller insekter, som de er insektresistente samt.

Ingen Prunning kræves

Andre rosenhæk arter kræver beskæring, og "deadheading," en proces, der hjælper med at fjerne gamle blomstrer for at fremme nye blomstrer til at komme. Dobbelt Knockout roser er selvrensende, med blomstrer falde ned deres egen.

Dobbelt Knockout Rose Look

Dobbelt Knockout steg buske tilbyder en fyldigere bloom end regelmæssig Knockout Rose buske. Blomstrer er rigere i kronblade, men er også større i størrelse og kommer i farver som pink og rød. Dobbelt Knockouts har dobbelt så mange kronblade end en traditionel Knock Out, med en fyldigere og rigere bloom.

Dobbelt Knockout steg Bush pleje

Dobbelt Knockout steg buske kræver nogle trimning, for det meste til at forme rosenhæk til din liking eller foretrukne størrelse. Brudt eller sygdomme træ filialer bør fjernes. Rosenhæk kræver fuld sollys og fugtig jord. Vanding er nødvendige, men over vandes jorden er ikke at foretrække.

Historie

William Radler, Wisconsin steg opdrætter, udviklet første Knockout Rose buske. I 2000 vandt Radler All-American Rose award for hans nye roser. Salg af Knockout Rose buske eksploderet i det første år de blev indført, med mere end 250.000 roser sælges. I 2005 indførte dobbelt Knockout rosenhæk hybrid Radler, der besidder en grad i landskabsarkitektur og har fungeret som direktør for Boerner Botanic Gardens.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com