Hvordan at rengøre oxyderet kobber

May 12

Der hersker ingen tvivl om det strålende skær af kobber. Desværre forblive ikke det altid sådan. Kobber, der er udsat for fugtige luft hurtigt oxiderer forlader en kedelig brun finish ødelægger dens udseende. Heldigvis, oxyderet kobber er let at rengøre. Læs videre for at lære hvordan du rengør oxyderet kobber.

Instruktioner

•Kontrollér en pasta af 1/2 kop eddike, 1/2 kop salt og 1/2 kop mel. Påfør pastaen til plettet kobber, Sørg for at komme ind i alle sprækker og lad det sidde i 15 minutter. Brug en fugtig blød strittede tandbørste, en kasseret elektrisk tandbørste anlæg stor, til forsigtigt krat overfladen. Skyl objekt med rent koldt vand og polske tør med en blød tør klud.

•Moisten salt med citronsaft vil oprette et rengøringsmiddel til oxyderet kobber. Salt vil fungere som en blid slibende og syre i citronsaft vil skære gennem oxidation. Skrub plettet objektet med en blød klud til at fjerne plette. Bruge en gammel bløde strittede tandbørste til at komme ind i dekorative ruller eller sprækker. Skyl med koldt vand og buff til en skinne.

•Prøv citron juice og cream of tartar til rengøring af kobber. Bland en pasta og anvende til kobber-objektet ved hjælp af en blød strittede tandbørste. Sørg for at give det hele stykke en god krat og lade indstillet til 15 minutter. Skylles ren med klart vand og buff til en skinne.

•Rengør små objekter ved at tilføje 2 tbsp. salt og en kop eddike i en gryde med vand. Kog objekt i denne løsning i 20 minutter. Fjerne og skyl med koldt vand. Hvis der er rester tilbage i sprækker eller små dele, bruge en blød børste til at rense. Tør grundigt og buff til en skinne med en ren, blød klud.

•Rengør store objekter med citronsaft og salt. Prøv overbrusning salt på en citron halv og polering med citron. Tilsæt mere salt efter behov. Fjerne genstridige områder med en blød børste, mættet med citronsaft. Skyl og polish med en blød ren klud.

•Coat rense og tørre kobber objekter med en lakeret at forsegle i glans og forsegle ud plette.

Tips & advarsler

  • Mange kobber objekter er allerede forseglet med en lak finish til at forhindre oxidation. For at bevare udseendet af disse objekter, skal du blot støv eller vask med en mild rengøringsmiddel og vand. Ved hjælp af skrappe kemikalier kan fjerne den beskyttende belægning og forårsage din kobber til at oxidere.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com