Følgesvend anlæg til Cantaloupe

September 22

Følgesvend anlæg til Cantaloupe

Cantaloupe, også kendt som muskmelon, trives i den mest solrige have spot. De vokse frodigst i godt beriget, sandet lerjord jord, der holdes fugtig i vækstsæsonen. Følgesvend anlæg til cantaloupe omfatter majs, græskar, squash, collards, Hjulkrone, oregano, radiser, morgenfruer, petunias og bønner. Følgesvend plantning er baseret på den idé at visse planter er gensidigt gavnlige, når de plantes i nærheden af modtagerudstyr. Landbrugs stordriftsudnyttelse af følgesvend plantning kaldes for intercropping.

Sådan fungerer det

Fælde planter såsom collards tiltrækker bladlus, der angribe unge cantaloupe planter. Fælde beskæring er en type af følgesvend plantning, der holder skadelige insekter væk fra mere sårbare planter. Nogle planter, som franske morgenfruer, udsondre kemikalier, som frastøder skadelige skadedyr. Stærk duft og aromatiske olier af urter som basilikum, salvie og Hvidløg frastøder fluer, myg, bladlus og andre insekter. Nogle planter frigive kemikalier, der undertrykker weed frø spiring. Høje planter såsom majs arbejde som sygeplejerske planter til at skyggelægge mindre planter og undertrykke ukrudt vækst.

Cantaloupe skadedyr

Agurk biller og bladlus er undertiden et problem for unge cantaloupe planter. Agurk biller har gullig-grøn organer med sorte pletter eller striber. Squash bugs og squash vin Udvisningshamre angribe både unge og modne cantaloupe planter. Squash bugs skade planterne ved at suge saften fra bladene. De injicere også et giftstof i de anlæg, der får den til at visne, sværte og dø tilbage. Nasturtium, rejnfan, Katteurt, radise, morgenfruer, bi balsam og møntanstalter er følgesvend planter, der forhindrer squash bug skadedyrsangreb.

Frastøde biller

Når agurk biller angriber cantaloupe planter, fremsender de bakterievisnesyge til både unge og modne planter. Bakterievisnesyge forårsager pludselige visnen og død af anlægget. Inspicere og fjerne agurk biller fra unge cantaloupe planter to gange om ugen. God haven sanitet hjælper også med at mindske spredningen af bakterievisnesyge og meldug. Rydde op i alle brugte planter, grave dem under eller sætte dem i kompostbunken. Følgesvend planter, der frastøder agurk Bille omfatter radise, rue, rejnfan, broccoli, calendula, Katteurt og Gyldenris.

Frastøde bladlus

Bladlus trives i samme varme, fugtige omgivelser, som unge cantaloupe planter har brug for sund vækst. De udstråler en honningdug stof, der fremmer udviklingen af en sort svamp kaldet sodede skimmel. De er tiltrukket af de gule blomster af voksende cantaloupe planter. Gul nasturtium blomster fungere som en følgesvend fælde anlæg til bladlus, lokke dem væk fra nærliggende cantaloupes. Anis, purløg, koriander, hvidløg, løg, petunias og radise er følgesvend anlæg til cantaloupe at reducerer befolkningens bladlus af afvise dem med en stærk lugt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com