Sådan holder en dobbelt Hung vinduet skærmen ren på ydersiden

September 22

Sådan holder en dobbelt Hung vinduet skærmen ren på ydersiden

Dobbelt - hung windows består af øvre og nedre Skærfer, der glider lodret op og ned i vindueskarmen. Afhængig af det vindue design, kan en dobbelt - hung vindue have en enkelt lang lodret vindue skærm, en halv-vinge skærm eller to individuelle skærme at stoppe insekt post. Den bedste metode til at holde en dobbelt - hung vindue skærmen ren på ydersiden er simpelthen opretholde skærmen – vask det — på regelmæssig basis for at reducere oprustning af snavs, græs, insekt dele eller andet restmateriale, der kan være svært at fjerne, hvis det bliver kage på skærmens overflade.

Instruktioner

•Prep din rengøringsmateriel samt rengøring-område. Fyld en spand med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel. Placer en stor soft-strittede nylon pensel, soft-strittede tandbørste og en fnugfri mikrofiberklud i vaskevandet. Oprette en uden for rengøring område i en placering såsom indkørsel eller fortovet fra landskabspleje og åbne områder med græs eller snavs. Rydde området rensning af objekter, og hvis det er nødvendigt, feje snavs at måske beskidte skærmen under renseprocessen.

•Tag vindue skærmen eller skærmene fra vinduet. Metoden til fjernelse afhænger vindue design. Typisk, skal skærmen være ulåst fra inde i rammen ved at skubbe en løftestang eller trække på et eller flere klip eller faner. Når du har låst op skærmen, løfte og skubbe det nøje fra skinnerne inden for rammen fra ydersiden af vinduet. Hvis beskæftiger sig med en ud-af-nå skærmen, få adgang til det med en stige.

•Soak skærmen. Lægge raster lejlighed i din rengøring område med ydersiden af skærmen opad. Hæld nogle af sæbevand vaskevandet fra din spand på det. Vente fem minutter.

•Wash skærmen. Børste skærmen blidt i en cirkulær bevægelse med den store soft-strittede nylon pensel til at løsne snavs fra overfladen. Når du arbejder, spray skærmens overflade med lav - til medium-pres vandet fra en haveslange til at tvinge resterne fra skærmen og rengøring-området. Ren de sprækker, hvor skærmen mesh tillægger skærmen rammen med soft-strittede tandbørste. Når du er færdig, Gentag på anden siden af skærmen, og tørre begge sider med sæbevand, fnugfri mikrofiberklud.

•Rinse skærmen. Spray skærmen grundigt med vand fra slangen. Tørre begge sider med ren, fugtig microfiber klude til at fjerne enhver resterende sæbe rester og snavs.

•Tør skærmen. Aftør alle metaldele i vinduet skærm (i givet fald til din skærmtype) med en mikrofiberklud, så lufttørre.

•REINSTALL skærmen.

Tips & advarsler

  • Altid vaske dine dobbelt-vinge vindue skærmen i begyndelsen af en varm vejr sæson og mindst en gang om måneden i de varme måneder. Hvis du bor i et område med store mængder af insekter eller luft partikler som snavs eller pollen, opretholde skærmen mere end en gang om måneden efter behov.
  • Altid spørge nogen til at hjælpe dig, hvis du bruger en stige. Uden nogen til at stabilisere stigen, det kunne vælte, resulterer i personskade eller skade på ejendom.
  • Aldrig vaske en vindue skærmen på græs eller udsatte snavs fordi sprøjte vand kan forårsage græs, mudder, insekter eller andet snavs at splatte på din skærm, undergraver deres forsøg på at holde skærmen ren.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com