Hvad Vining grøntsager ikke at plante sammen

September 22

Hvad Vining grøntsager ikke at plante sammen

Inter plantning grøntsager er en fælles hjem havearbejde praksis, der kan spare en masse plads i en have og gøre plads til flere sorter af planter man kan vokse. Problemet er, at nogle typer af grøntsager ikke vokser så godt sammen som andre gør. For eksempel, nogle vining grøntsager kan dele samme krav, men nogle kammerater kan let fortrænge hinanden hvis de forkerte sorter er parret side om side. Ikke parre typer af vining planter, der har ulige vækstmønstre.

Typer

Vælg typer vining grøntsager, som deler det samme lys og vanding krav. Nogle typer af squash zucchini og gul squash, vokse i et lignende mønster og har de samme voksende krav. Bønner og ærter er også meget lignende og gøre god voksende følgesvende, når de søger vining grøntsager, der kan være parret sammen i en have.

Plads

Når du vælger vining planter, overveje afstanden krav. Nogle planter, squash skal have flere fødder i mellem. Græskar vinstokke er berygtet for vandreture i hele haven og vil kvæle planter omkring det, så det ikke ville være et godt valg til at vokse ved siden af en zucchini plante, der fylder mindre.

Vækstmønster

Klatring ærter ville ikke være gode kammerater til at vokse med squash, fordi de hurtigt voksende vinstokke ville wrap omkring squash vinstokke, hvilket gør det vanskeligt for ærter til at modtage den korrekte mængde lys. Agurker vokser ville også dårligt ved siden af squash, fordi vin ville blive opslugt af de større squash vin. Brug espalier for opadgående vining afgrøder som bønner, ærter og agurk vinstokke at holde dem fra blander sig med lav-vining afgrøder.

Haven Layout

Den måde en have er fastlagt vil spille en rolle i hvor vellykket vining vegetabilske planter vil vokse, især hvis haverum er begrænset. Planlægge din have nøje følge afstand krav til hver plante og lokalisering problematisk kammerater langt fra hinanden. Overvej at fjerne nogle typer alle sammen til små haver.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com