Hvordan kan jeg vaske ært grus?

September 23

Hvordan kan jeg vaske ært grus?

Ært grus er fantastisk til fortove og vogn stier. Det kan bruges på næsten område, der skal dække og ikke modtage tunge køretøj trafik. Det kommer i forskellige farver og kan købes i en enkelt farve sten til dekorative landskab. Rengøring ært grus for at få en ren farve er ikke en kompliceret proces. Du har brug for en metode til at køre vand over grus og noget at belaste sten for at holde dem fra at vaske væk.

Vask små til mellemstore mængder

Skyl små mængder af ært grus i en køkken si. Bruge en sprayflaske fyldt med fortyndet Pinesol eller anden mild husstand renere. Fyld salatslynge med beskidt grus og spray renere over småsten generøst. Bland grus rundt for at få renere på alle overflader og giver mulighed for at sidde i et til to minutter.

Køre varmt vand gennem grus til at skylle væk snavs. Grus og større snavs bliver fanget i en salatslynge, mens snavs, bærer hovedparten af skidt med det, vil vaske væk.

Brug et tomt 5-gallon spand til at vaske større mængder. Med lidt 1/8-tommer bore huller i bunden og lavere side af spanden til den samme effekt. Indlæse spand med grus og sæt den i badekar eller bruser. Kan du spray renere på grus, da det er ved at blive indlæst. Fylde spanden et par inches, spray med renere, Gentag processen indtil spanden er fuld. Du kan også købe Simple Green Stone Cleaner fra førende detailhandlere. Det er sikkert og designet til rensning af sten og flisegulve og tællere.

Skyl grus i 5-gallon spand lidt længere for at sikre du får snavs. Prøve at blande stenene lidt som du skylle, friktion mellem dem har en polering effekt. Gentag processen, hvis du føler grus ikke er ren nok.

Hvis du bruger en green venlige renere skyl (biologisk nedbrydelige og sikkert for dyr) spand med haveslange på din indkørsel eller terrasse. Tilføje et højt tryk slange dyse for endnu mere rengøring magt.

Større mængder

For store mængder opbygge en ramme af 4 x 4 indlæg på din indkørsel eller terrasse. Bruge fire 8-fods indlæg for at gøre en 8 af 8 ramme. Bør der ikke brug for nogen skruer eller søm som vægten og flade sider af post vil holde dem på plads. Drapere et ark af landskab stof over hele området. Landskab stof bruges til at forhindre ukrudt i at vokse i blomsterbede og kan købes i hjemmet og haven Centre. Det kommer typisk i en rulle. Hvis det er muligt, købe et stykke mindst 10 af 10 for at gøre draperinger let.

Med et hjul trillebør transport og dump grus ind i rammen. Brug en haven rake til fordelt jævnt. Du kan bruge en pumpe stil haven sprøjte eller slange ende sprøjten for at anvende renere. Sørg for det er miljøvenlige. At have smukke grus omkring døde roser er ikke målet. Tillad grus tørre før du placerer det hvor du ønsker det, for at undgå re snavset.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com