Hvorfor vil ikke min hvid jasmin blomst?

September 23

Hvid jasmin, eller jasmin officinale, vokser i den sydlige del af USA som en vin eller busk. Det producerer små, hvide, duftende blomster omkring en tomme i diameter, men blomstrende kan ophøre med eller reduceres under visse betingelser.

Vækstbetingelser

Forkert vanding eller belysning undertiden påvirker blomstrende planter. Hvid jasmin vokser bedst i fuld sol til halvskygge. Det har brug for moderat fertilitet og beskæring.

Beskæring

Hvid jasmin vokser hurtigt, 12 til 24 inches af nye vækst om året i gennemsnit. Dette kræver beskæring, især hvis du ønsker at forme dit anlæg i en busk i stedet for en vinstok. Texas A & M University udvidelse noter at beskæring vinstokke fremmer nye vækst og rigelige blomstring.

Tidsramme

Selv om hvid jasmin fortsætter blomstrer i efteråret, producerer det ikke blomster i hele hele vækstsæsonen. Det starter blomstrer tidlig om sommeren normalt i juni, afhængig af dens placering. Fortsat pleje af dit anlæg og vent indtil udgangen af juni at se, hvis det bare blomstrer senere end du forventede.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com