Peber Type sorter

September 24

Peber Type sorter

I næsten alle hjem i USA kan du finde nogle slags peber. De kan besat en plet på krydderihylde, spændt fra spær, friske i køleskabet eller endda voksende i haven. Peppers har længe været værdifuld for mennesker, anvendes som fødevarer, dekoration og nogle typer har endda været brugt som valuta.

Chilipebre

Medlem af natskyggefamilien, peberfrugt plante slægten vokser flavorful frugter kendt som peber. Varmt eller skarp peberfrugter kan variere fra mildt krydret til ekstremt varme. Denne varme stammer fra de flygtige olier fundet i pepper's frø sække. Chili kan bruges friske, konserverede eller tørret. Tørrede chilipebre kan jorden og føjet til spice kabinet. Nogle velkendte chili sorter er jalapeno, habanero, Cubanelle og cayenne. Nogle chilipebre er kendt af hvordan de er parate. Tabasco, for eksempel, er chilipebre, der er foretaget i en koncentreret sauce, og chipotle er røget chili.

Sød peber

Peberfrugter i capsicum familie og har en meget mild smag. En velkendt vifte er klokke peber. Du kan finde grønne, røde, orange eller gule peberfrugter i supermarkeder, men de er ikke særskilte typer. Peberfrugt ændre farver som de modnes. De starter ud grøn, blive gule, derefter orange, derefter red. Med hver fase af modning får de sødere og mere mørt. Voks peber er også sød, med en tynd hud, der er glimrende til udskæring i salater rå. Banan peberfrugter, opkaldt efter deres lang, tynd form, er en favorit til stegning. Peber, ofte en følgesvend til oliven, falder ind under kategorien sød peber.

Prydplante peberfrugter

Prydplante peberfrugter er teknisk spiselige, men de fleste sorter er alt for varmt eller for mangler i smag at nyde. Disse typer af peber er ikke dyrkede til kulinariske formål, men for den smukke udstilling af smukt farvede peberfrugter der er tilgængelige i hver skyggen af regnbuen. Med nogle typer, kan du finde en regnbue på en enkelt plante. Disse enårige er produktive producenter og gør en fantastisk skærm i grænser eller urtepotter.

Peberkorn

Peberkorn er bær fra en vinstok af Piperaceae familie og ikke relateret til capsicum familie af peber. Frøene er tørret og formalet til sæson fødevarer. Sort peber er de mest kendte og er så almindeligt et krydderi, at den ofte ledsager salt i et sæt af shakers, men dette var ikke altid tilfældet. På et tidspunkt var peberkorn så sjældne, de var kun for de velhavende, og så værdifulde, at de var lovligt betalingsmiddel. Men ofte henvist til som sort peber, kommer peberkorn faktisk i en række andre farver som hvid, grøn og pink.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com