Enkle måder at bruge husholdningsprodukter

September 24

Flere kemisk baserede rengøringsmidler kan udgøre sundheds-relaterede problemer hos mennesker og kæledyr når de anvendes i en lang periode. Men du har mulighed for at bruge naturlige husholdningsprodukter til at holde huset rent og frisk, som vil ikke kun reducere brugen af kemikalier og syre, men vil også være sikkert for miljøet.

At rengøre gulvet

Tilføje en kop eddike til en spand med varmt vand og moppe gulvet med det. Dit gulv vil ikke bare skinne som ny, men eddike vil også fungere som et desinfektionsmiddel ved at dræbe bakterier på gulvet. Blande 1/4 kop borax i denne løsning vil rense snavs og fedt også. Bland 1/3 kop af ammoniak og 3/4 kop tør vaskemiddel i en gallon af varmt vand, og spray løsningen på hård gulv pletter. Tillade løsning til at sidde i 5 minutter før skrubbe det med en grov klud. Skyl gulvet med vand for at se alle gamle voks fjernes fra gulvet effektivt.

Til at klare afløbet

Hvis du har et tilstoppet afløb, hæld en kop bagepulver og en kop eddike i det. Bagepulver, når blandet med eddike, vil reagere med hinanden, forårsager klukker og bobler inde i afløbet. Denne klukkende vil være stærk nok til at skære nogen tilstoppe inde. Lad den gøre sit arbejde i 10 minutter og skyl med varmt vand til at rense afløbet.

At fjerne Rust

At fjerne rust fra metaller, drys lidt salt på den rustne område og klemme et par dråber af lime juice over det. Overlade det til 3-4 timer, og krat det med en børste. Hvis du har rustent møtrikker, bolte og små jern stykker i huset, læg dem i en skål, hæld eddike på dem og lade dem sidde i et par dage. Rust vil opløses, og stykkerne vil skinne som ny.

At slippe af insekter

Hvis du foretager en afgrænsning af gurkemeje pulver omkring en myretue, myrerne vil ikke krydse det og vil være forpligtet til at forlade stedet. Hvis der er kakerlakker i huset, blandes 100 g borax, 70 g hakket løg, 28 g mel, 7 g sukker og 3 g af mælk til at lave en pasta. Foretage små pellets med denne pasta, lade dem tørre og placere dem steder hvor kakerlakker er set.

Henblik på generel rengøring

Tilføj 1/4 kop eddike i 1 qt. af varmt vand. Brug en svamp til at anvende denne løsning på beskidte vinduesglas, og tørre det af med en tør avis. Bland 1/2 tsk citron olie og 1/4 kop borax i en flydende vegetabilsk baseret sæbe, og anvende det på badekar og badeværelse fliser efterfulgt af en vand skylles. Hvis der er kobber eller messing ware i huset, gnid dem med halv citron og nogle salt for at gøre dem gnistre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com