Sådan tilføjes et spabad til en eksisterende Pool

September 24

Sådan tilføjes et spabad til en eksisterende Pool

Installere en hot tub giver en plads til afslapning før eller efter en svømmetur. Placering af til spabad er nemmest ved at forlade alle væggene i poolen intakt og sætte hot tub tilbage et par fødder. Spabadet kan tilføjes på et andet niveau ved swimmingpoolen. Eller det kan installeres ved siden af pool-rum, så kan du blot flytte ind i hot tub hurtigt. I dit spabad design, men være sikker på at træffe valg, der forhindrer risici for revner på væggene i en swimmingpool.

Instruktioner

•Få en lokal bygning tillade for at bestemme kræves tilbageslag fra ejendom linjer og gaden. Ringe Digger's Hotline på 800-242-8511 at finde ud af placeringen af kabellinjer, elektriske metrolinjer og gasledninger. Find pool afløb og ledninger til at definere den nøjagtige spabad fodaftryk. Følg lokale bygningsreglementer, netop fordi pool ledninger og nye ledninger tilføjet for hot tub vil kræve en nøjagtige afstand mellem dem af sikkerhedsmæssige årsager.

•Look på alle aspekter af rockiness af jorden og stabilitet af værftet overflade. Gøre en nedsivning test for at sikre regnvand ikke vil samle rundt varmt karbad. Tale med en ekspert, hvis du planlægger at dykke spabad under jordoverfladen på nogen måde. (Behandle nedsænket spabad som en miniature swimmingpool, sikring af dens udvendige mure er vandtætte og beskytte de indre funktioner af til spabad i år.)

•Vælg den bedste varm karbad plan og materialer. Købe en enhed med ingen forudindstillede sider af imiteret træ, for eksempel, når nedsænkning spabad til en betonskal, som du vil dække med faux sten.

•Rent en rendegraver til at fjerne jord for at konstruere base for hot tub. Grave nogle af snavs med en hånd skovl, hvis du er tæt på landskabspleje vægge eller pool mure ikke kan fremkalde revner i dem.

•Construct et betonfundament for enhedens spabad, der er mindst 4 inches tyk. Opbygge base med forstærkning, såsom metal gridwork eller armeringsjern. Skære 1/2-inch tyk krydsfiner for at bygge formen for den konkrete pour.

• Definér nøjagtige placering af VVS og ledninger i relation til den konkrete pad. Grave en grøft linje til vandrør og afløb inden spabad enhed på stedet.

•Beregn rute VVS og afløb til spabad, samt elektriske behov under vejledning af eksperter. Tjek alle lokale bygning krav, som tydeligt hørbare alarmer for gates kræves omkring swimmingpools og spabade i nogle byer, så du kan planlægge disse behov, som du kører nye vandrør, dræne linjer og underjordiske kabler.

•Få alle hjælpeprogrammer på plads inden indhaling i spabad enhed på et klaver dolly. Placer spabadet på betonfundament, med hjælp fra et par folk, før tilslutte alle VVS- og elektriske behov.

•Construct nogen ekstra vægge behov omkring spabad, såsom stablet sten. Opbygge en perimeter gangbro af mursten brolæggere eller beton omkring hot tub at holde snavs væk fra spabad vægge.

•Seal enheden eller dens vægge i nogen passende mode for at holde regnvandet væk fra de indre funktioner af til spabad enhed. Tilføje brede, flade prepoured konkrete sektioner for at cap en blok væg surround spabad, for eksempel ved hjælp af mørtel til at forsegle det udjævnede område. Fyld med vand og tilsæt kemiske behandlinger for at få balje klar til beboerne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com