At komme ud tør-slette markør pletter

May 16

Whiteboards, mere almindeligt kaldet tørre slette bestyrelser, fordelagtige office-værktøjer. Markører kommer i en række farver og fjernes nemt. I modsætning til kridt, der er ingen støv genereret med brug af markørerne. Markørerne er specielt designet til at slette rent fra bestyrelsen, men desværre fjerner utilsigtet pletten fra tøj og andre tekstiler er ikke så smertefri. Men hvis du handle hurtigt, at pletten vil forsvinde sporløst.

Tør slette markører

Tør slette markører er lavet med en fedtet silikone-polymer. Fedtet konsistens forhindrer den farvede pigment fra absorbere i overflader. Hvis lov til at sætte, men olien fordamper og du er tilbage med en permanent pletten.

Behandling af tekstiler

Fugt pletten med vand. Spray en liberal beløb af tør slette bord renere på stedet. Lad den renere arbejde 3 til 5 minutter. DUP pletten med en ren, tør køkkenrulle. Hvis stedet er der stadig, Gentag trinene igen. Efter to behandlinger, stedet bør være væk, eller i det mindste falmede nok til at vaske.

Husholdningernes pletter

Tør slette pletter på vægge, gulve, og frysere er gruopvækkende, men Mr. Clean Magic viskelæder virker underværker for at fjerne husstand pletter. Dæmpe svampen og presse ud af det overskydende vand. Tør i enkelt-retning streger forsigtigt fjerne pletter fra flise injektionsmørtel, kabinetter og vægge.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com