Lille guld Bugs spiser morgen herligheder

September 25

Morning glory (Ipomoea tricolor) er en flerårig vine fra de tropiske regioner i Central- og Sydamerika. Den hurtig voksende, ømme anlægget har store, hjerteformede blade og blomstrer med trompet formede blomster måling 6 inches tværs. Blomsterne kommer i forskellige nuancer af blå og lilla og blomstrer i sollys. Morning glory er modtagelige for skade fra små, bogstaveligt talt guldfarvede bugs.

Identifikation

Den gyldne skildpadde beetle og dens relaterede arter af skildpadden biller er hyppige skadedyr i morgen herligheder og mange andre vinstokke i den samme plante familie. De indfødte række gyldne skildpadde beetle strækker sig fra Rocky Mountains og ind i det østlige USA Skadedyr angribe også en række afgrøder såsom majs, kål, aubergine og jordbær.

Voksen

Voksen gyldne skildpadde beetle er ovale til aflange i form og får sit navn fra sin særskilte, guld farve. Den måler mindre end en halv tomme lang. Forskellige arter inden for familien er kendetegnet ved røde eller sorte mærker på ligene. Organer, der square og fladt nær skulder med et lille shell-lignende, generelle udseende. Margenerne i kroppen vokser rooflike til at dække de fleste hoved og ben.

Larver

Skadedyr lægger sin lille æg i masserne på løv undersider og de spirende larver er kedelig grøn, gul til brun med skjoldstærke områder bag sorte hoveder. Modne larver er mindre end en tomme lang. Skadedyr har særskilte anal gafler i bunden af maven. Disse gafler er fyldt med ekskrementer, som er deponeret på de angrebne planter. De ovale pupper ligner voksne i form.

Skader

Golden skildpadde beetle voksne og larver er blade spisere og påføre den de fleste skader på unge frøplanter. De yngre larver skrabe bladet væv som de foder, oprette tynde vinduer i angrebne blade. Voksne biller og større larver skade er karakteriseret ved runde huller i løv. Affald sagen eller frass, udskilles af larverne, er ofte mere i vægt end skadedyr, selv, et særskilt tegn på skadedyrsangreb.

Kontrol

Brug af insekticider til kontrol af golden skildpadde beetle er ikke nødvendigt. Holde planterne i god sundhed med rettidig gødskning og kunstvanding, som kraftigt voksende planter er mere modstandsdygtige over for angreb.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com