Leyland Cypress træer plantning gange

September 26

Leyland cypress træer er en hybrid (genetisk blanding) af Monterey cypres træ og Alaskan ceder træ. De første Leyland cypres træ træer blev fundet i det sydlige Wales i 1888. De første stiklinger blev sendt til USA i 1941, og træet blev en populær juletræ arter begyndelse i 1965. Siden dengang, Leyland cypress træer er også blevet populært læhegn, prydplanter og liggende eksemplarer.

Leyland cypresser ved juletid

Leyland cypress træer kan holdes indendørs i løbet af ferien, før de er plantet i en permanent spot udenfor. Rodklumpen skal holdes fugtig eller træet vil dø. Når ferien er overstået, kan træet plantes, så snart jorden er blød nok til at arbejde og Leyland cypress kan derefter nydes i mange år. Leyland cypress træer kan også plantet og brugt som privatliv skærme eller vind pauser. De vokser hurtigt, tilføjer tre nye fødder af vækst hver vækstsæson. Modne Leyland cypress træer vil nå 50 fod i højden og tyve fem fod i bredden.

Plantning tid for Leyland cypresser

Leyland cypress træer kan plantes i det meget tidlige forår tid når jorden er blød nok til at arbejde. Træer bør ikke plantes, når vejret er varmt, og senest i året når et træ kan plantes er omkring seks til otte uger før den første frost forventes hen til slå. Når plantning træet, ikke plante træet dybere, end det er begravet i beholderen. Grave en hullet to gange diameteren af root bolden container og sprede rødderne i hullet. Fyld med snavs grundigt, så der er ingen luftlommer i jorden. Pack snavs omkring rødderne, da hullet er fyldt. Derefter når hullet er helt fyldt omkring rødderne, pack snavs, nå så det er plan med den omgivende jord. Vand træet godt og ofte. Leyland cypress vil være veletableret efter seks til tolv måneder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com