Pære Blossom Blight

September 26

Pære Blossom Blight

Produktionen af sunde blomster er afgørende for udviklingen af sunde pærer i pæretræer. Brand blight sygdom er den mest almindelige årsag til blossom død og forfald i pæretræer. Selvom årlige infektioner ikke er udbredt, truer brand blight livet af den pære træ og frugt.

Blossom skimmel symptomer

I foråret begynder blomstrer inficeret med brand blight sygdom at dukke vand-logget, ifølge Cornell University hjemmesiden. Efterhånden som sygdommen skrider frem, blomster visne og til sidst bliver sorte.

Årsag

Brand blight sygdom er forårsaget af bakterier, der Overvintrer i cankers på stammen af et pæretræ. I foråret bære vind, regn eller insekter bakterier til de nyligt voksende blomster, ifølge North Carolina State University.

Kontrol

Brand blight sygdom er vanskeligt at kontrollere og mange pære avlere vælger at plante resistente sorter. Fjerne cankers, inficerede kviste eller blomster til at forhindre spredning af sygdommen. Behandle pæretræer for sugende insekter angreb ved hjælp af lokalt godkendte pesticider, som bugs almindeligt spredes sygdommen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com