Hvor hen til Setup, TIG-svejsning

September 26

Hvor hen til Setup, TIG-svejsning

Almindeligt anvendt til at svejse rustfrit stål og metaller end rent jern, er gas wolfram lysbuesvejsning (GATW) også kendt som wolfram inert gas svejsning (TIG). En ikke-forbrugsvarer Wolfram elektrode skaber en elektrisk bue mellem spidsen og svejsning materialers overflade. Dette genererer svejsningen på grund af den høje temperatur ved kontaktpunktet. Enten skiftevis eller jævnstrøm kan magt TIG svejser som det danner svejsningen. Vekselstrøm resulterer i dyb, smalle svejsninger, mens jævnstrøm resultater i brede, lavvandede svejsninger.

Instruktioner

•Klart arbejdsområdet af alle fremmede materialer. Ikke-forretningsmæssigt forbundne materialer kan komme i vejen og mase du eller forårsage forurening under svejseprocessen. Nogen af disse ting er ikke befordrende for en ordentlig svejsning og kan være farlige. Sikre, at arbejdsområdet er sikker. Holde en ildslukker i nærheden i nødstilfælde.

•Review og sikre kendskab til betjeningsinstruktionerne TIG opsætning, samt hvordan udstyret virker og indstillingen som det bør være aktiveret. Fordi det udstyr bestemmer typen af svejsningen, at resultaterne, gennemgå de korrekte indstillinger og strømstyrke for materialet at svejse før tid.

•Rengør spidsen af Wolfram elektrode, og hvis det ikke er i ordentlig form af en kedelig punkt, male det til en. Tilslut gas linjen, remote fodpedal og fakkel til maskinen i sekvensen udpeget af luftfartsforetagendets manual og sikre strømstyrke og polaritet er indstillet til specifikationer.

•Tag på alle sikkerhed gear før opstart af maskinen. Elektrisk jorden TIG installationen ved at forbinde en jord kabel til det materiale, der svejses eller til bordet, hvis det er metal. Start gas for at skabe en inert miljø. Start maskinen, placere materialet og fange fakkel og fyldstof materialet til at begynde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com