Om egetræer

September 27

Om egetræer

Egetræer er en af de bedst kendte og mest populære skygge træer. Oaks trives i alle, men et par regioner, og de kan tåle en forskellige jordbundsforhold. Når eg begynder at producere agern, det vil tiltrække en bred vifte af dyreliv, herunder hjorte og frække.

Klasse

Egetræer er i klassen af løvfældende træer, den samme klasse en maples, morbærtræerne og birketræer, hvilket betyder, at de har brede blade, der er udgydt hvert år.

Funktioner

I gennemsnit live egetræer at være omkring 200 år gamle. Men én, de syv søstre eg i Louisiana, menes at være 1.000 år gamle. Egetræer vil begynde at producere deres mest unikke træk, agern, en gang om året i efteråret, når de er omkring 20 år gamle. Stammen af en eg kan vokse til at være 32 fod rundt, og træet kan vokse til 100 fod i højden.

Typer

Gobbler savtakket eg er hårdfør, hvilket betyder, at det vil overleve vinteren i zoner 5 til 8, og er en af de hurtigst voksende egetræer. Hvid eg er hårdfør i zoner 3 til 9 og kan lide dyb og fugtig, veldrænet, syre jord. Chinkapin eg vokser naturligt på rocky alkalisk højland. Det vil vokse til at være 40 til 60 fod høje. Det har tyndere blade end andre varianter og er hårdfør i zoner 3 til 7. Sump hvid eg er en sort med den længste levetid, gennemsnit tæt på 350 år. Bladene er to-farvet, grøn på toppen og hvid på undersiden. Det er hårdfør i zoner 4 til 8. Den nordlige rød eg har blade, der bliver en lyse rødt i efteråret, kan lide veldrænet jord og er en af de mest populære sorter. Det er hårdfør i zoner 3 til 8.

Voksende

Egetræer har brug for næringsstoffer i jord til at nå deres maksimale potentiale. Magnesium er nødvendig for klorofyl; calcium til stærk celler; kalium at holde systemet fungerer; og kvælstof, svovl og fosfor til proteiner. Egetræer har også brug for en masse vand. En eg kan drikke så meget som 50 gallon en dag fra jorden, og hvis det ikke får nok vand og næringsstoffer, bladene bliver gule og træet vil stoppe voksende.

Problemer

Snudebiller vil plante deres æg i umodne agern og kan ødelægge agern afgrøde i hele området. Insekter som biller og spadserestokke kan ødelægge bladene. Ældre træer er modtagelige for svampesygdomme, fordi de er tilbøjelige til at have en slags sår i bagagerummet, der gør det nemt for svampen at komme ind til hjertet af træet. Larver kan forårsage ødelæggende skade, helt defoliating en hele træet.

Hårdførhed zoner

Hårdførhed zonerne i USA gå fra zone 2 langt mod nord til zone 10 på spidsen af Florida. Hver zone har en 10 graders ærbødig i den koldeste gennemsnitstemperatur For eksempel, den laveste gennemsnitstemperatur i Zone 2 -50 til-40. I zone 3 det er-40 til - 30 og så videre indtil du får at zone 10 der er + 30 til 40 grader. Hvis en plante er hårdfør i din zone, er den købedygtig overleve vintertemperaturer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com