Overlevelse i den røde ahorn træ

September 27

Videnskabeligt omtales som Acer rubrum, overlever rød ahorn træ i en række forskellige landestandarder. Fra sumpene i Florida til skovene i Nordcanada har træet lært at trives.

Ungdom

Overlevelse af røde ahorn træet er styrket skal det leve uden sin første to til tre år af vækst. Denne periode er især vigtigt som ung rød maples allerede står over for en væsentlig ulempe; en undersøgelse af USA 's Forest Service fandt, at 46 procent af røde maples 24 inches eller mindre i diameter led af potentielt dødelige fejl.

Udvisningshamre

Overlevelsesevne i Ungdom, er også i spørgsmålet for en rød ahorn som insekter som soegeren--beetle grubs, foder på træ, som de modne ind i voksenalderen - sjældent angribe en rød ahorn, som er modne eller sundt. En soegeren angreb er meget mere tilbøjelige til at dræbe en rød ahorn tidligt i sin levetid.

Andre skadedyr

USFS citerer også en anden undersøgelse af 40 arter af træer, at bemærke, at overlevelsen af røde ahorn træer kan sættes pågældende på grund af sit høje niveau af tiltrækning til alle insekter. Fugle, specielt sapsuckers, er især farligt for træet. "Hvis sapsuckers angribe røde ahorn, ringshake kan udvikle. Saftspætte skader kan også resultere i dødelighed,"skriver USFS.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com