Hvordan ændrer jeg sandet i min Pool pumpe?

September 27

Sandfiltre er designet til at bortfiltrere uønskede partikler i swimmingpools. Vandet ledes gennem toppen eller bunden af den sand tank, hvor det er tilladt at sive ned, indtil det er pumpet ud af bunden. Sandet kan typisk fjerne partikler omkring 20 til 40 mikrometer i diameter, som ikke er så effektiv som patron filtre eller diatoméjord, men er også billigere end andre muligheder. Sand i filteret skal undersøges og udskiftes med mellemrum.

Hvornår skal man ændre sandet

Over tid, kan sand i din pool filter blive tilstoppet med partikel snavs, som får den til at virke korrekt. Den nemmeste måde at fortælle, hvis sandet skal udskiftes er at se presset fra swimmingpoolens rørsystemet. Hvis trykket i pumpen kører 10 psi højere end start-up pres, bør du forsøge at efterdønningerne systemet. Backwashing er en praksis, der skifter ventiler til skylning og efterdønningerne indstillinger, og fjerner enhver opbygning i rør, typisk pres indstillinger gendannes til et sundt niveau. Hvis backwashing ikke virker, skal du sandsynligvis erstatte sandet.

Du kan også tid, når din sand savn at blive forandrede baseret på Hvornår du sidst ændrede den. I en klor-baserede rengøringssystem varer sand typisk fem til ti år, mens en biguanide sanitizer system skal have sand ændret hver tre til fem år i stedet. Du bør rense sand med kemikalier om en gang om året, men pas på hvor ofte du efterdønningerne det--op til et punkt, sandet vil faktisk stamme partikler bedre hvis det er snavset.

Hvordan du ændrer Sand

Først slukke alle ventilerne fører til vandfiltrering system, og sørg for filtrering selve enheden afbrydes også. Ældre tanke har typisk en top, der er boltet på, så du bliver nødt til at fortryde boltene for at få adgang til indersiden af tanken. Nyere filtre har en multiport ventil på toppen af det system, der klemmer på tanken, så du bliver nødt til at fjerne klemmen for at åbne tanken.

Når tanken er åben, skal du beslutte, hvordan du fjerner den gamle sand. Den enkleste måde er sandsynligvis øse den med en murske. Den hurtigste måde er at bruge en våd-baserede støvsuger designet til at fjerne sand fra filtre ligesom denne ene, men disse kan være dyrt at leje. Hvis dit filter er lille nok, kan du muligvis tage den ud og dumpe det.

Du skal derefter dræne filteret ved at slippe afløbsventil og skylle det, før du tilføjer nye strudsepolitik. Benytte lejligheden til at tjekke laterals for skader (det kan føre til sand siver tilbage ind i systemet). Når du er klar, tilføje vand indtil det et par inches om laterals, så dækker de mangfoldige rør og hæld den ny sand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com