Hvordan til at hænge gardiner for at dække døråbninger

September 27

Folk vælger at hænge gardiner for at dække døråbninger for forskellige årsager. Nogle foretrækker dette look over den traditionelle træ dør, mens andre kan hænge døren gardiner for privatlivets fred eller blot som en midlertidig foranstaltning, hvis de lejer eller måske kort på kontanter. Døråbning gardiner kan også hænges for at spare energi ved at indeholde varme eller air conditioning i et nærmere afgrænset område. Uanset grundene, det er en forholdsvis simpel proces til at hænge gardiner for at dække døråbninger og kræver minimal tid, færdigheder eller værktøjer.

Instruktioner

•Kontrollér indersiden kanter af døren skal dækkes med gardiner. Hvis der var tidligere en døren hang i denne løsning, der bør være en enkel dørstopper trim centreret inde i hver side af dørkarmen.

•Tag dørstopperens trim af scoring langs kanterne af malet trim med en hobbykniv. Indsæt en spartel mellem trim og rammen af dunkende forsigtigt med en hammer. Lirke trim langsomt væk fra dørkarmen ved at hæve spartel langs hele længden.

•Measure den præcise bredde af døren og fratræk ¼ tommer fra denne måling. Med et målebånd, markere en skærende linje med en blyant på closet stangen og skære langs denne blyant linje med en sav. Sand den skåret kant af closet stangen med et lille stykke sandpapir.

•Tag closet stangen understøtter fra emballagen og gøre opmærksom på hullet i midten i hvert af understøtter. Brug et målebånd til at finde midten af hver side af dørkarmen. Gør en lys lodret mærke med en blyant fra dette center pege på ca. 2 ½ inches i længden.

•Sæt en af stangen understøtter så hullet i midten er centreret over den tidligere foretaget blyant mærkning. Position støtte netop langt nok ned denne linje så closet stangen rydder inde i toppen af dørkarmen nemt når den er indstillet til støtte og så døren gardiner hænge ikke mere end 2 inches over gulvet. Markere den ønskede placering af støtte ved at tvinge en syl gennem hullet i midten af støtten og en igangsætter hul til center skruen.

•Skru første åbne flange stang støtte på plads. Gentag på anden siden af dørkarmen, sikring af begge understøtter er placeret på lige højder. Indsæt closet stangen gennem den øverste beklædning af panelet gardin og placere enderne af closet stangen i understøtter.

Tips & advarsler

  • Du kan hænge gardiner for at dække døråbninger ved fastgørelse robust stort åbent krog skruer ind indre toppen af dørkarmen. Holdning open kroge omkring 1 ½ inches fra begge sider af døren og hænge closet stangen med gardiner fra disse åbne kroge.
  • Skab rod understøtter er tilgængelige i enten plast eller metal med flere forskellige finish. Vælg den støtte, der bedst passer til indretningen i dit hjem.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com