Ideer til landskabspleje med antikke møbler

September 27

Ideer til landskabspleje med antikke møbler

At skabe et levende og frodigt landskab giver husejere til at sætte deres kreative præg på der ejendom. En unik idé er at placere møbler i hele landskabet i tilfældig steder for at trække renter til et bestemt område. Antikke møbler kan nemt integreres i disse designs.

Side tabel fugl bad

En gammel, slå op sidebord kan gøre en stor fugl bad om en stor, lavvandet skål er placeret på toppen af det. Det giver fuglene et sted at aborre mens andre nyde fugl bad. For en virkelig nødstedte look, bruge Krakkeleret spray eller pensel på maling til at give tabellen side en lurvet sheik.

Cigaret askebæger stander plantageejer

Antikke cigaret askebæger bevoksninger kan bruges til en plantageejer. Bore 4 huller i bunden af en plantageejer, så hullerne udgør hjørnerne af en kvadratisk form. Bore gennem aske skuffen indehaveren, så hullerne linje op og indsætte bolte igennem hullerne. Sætte en stor skive og møtrik på hver bolt og hånd spænd. Bore to huller i bunden af cigaret aske skuffen indehaveren og pund i stykker eller re-bar i jorden mindst 12 inches lang at forankre plantageejer. Fyld plantageejer med jord og starte plantning.

Børne stole

Strategisk placere et par børne stole i haven giver haven en følelse af Ungdom. Metal eller træ stole kan males enhver farve. Bruge en sprutte til en lurvet sheik look. Male stole lyse gule, grønne eller blues for et beach look. Male stole sort for et klassisk look, især når metal. Placere stole i en vinkel mod hinanden giver indtryk af et sted, at to børn kunne sidde og have en samtale om de fantastiske vidundere at de stødte på denne dag.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com