Sådan tekstur ark Rock

September 27

Sådan tekstur ark Rock

En fælles stil af mur texturering, "orange skræl," er, hvor små splatters af drywall sammensatte anvendes på væggen, giver det en tekstur ligner appelsinskal. Anvende denne tekstur til ark rock eller gipsvæg kan være ret involveret og kræver særligt udstyr og ekspertise. Lignende resultater er dog kan opnås med grundlæggende færdigheder, materialer og værktøjer, så du sparer udgifter til ansættelse af en professionel. På én dag, kan du tekstur en mellemstor plads og have det klar til at male.

Instruktioner

•Tag ned alle billeder og tingeltangel. Fjern møblet og andre elementer, der er i nærheden af arbejdsområdet. Dække gulvet med dropcloths.

•Åbn spand forblandet sammensatte og læg nok i en ren 5-gallon spand så det er halvt fyldt. Forsegl låget på forblandet sammensatte spanden og lægge det til side.

•Tag på din beskyttelsesbriller. Tillægge din boremaskine blanding pagajen. Tilsæt vand til sammensat i 5-gallon spand. Bland vand og sammensatte indtil konsistensen er svarer til maling eller en tyk creme. Hvis blandingen er for tynd, tilføje mere sammensatte; Hvis for tyk, tilsæt mere vand.

•Anbring en skrot stykke af gips i en oprejst position til at teste den blanding konsistens. Hæld en lille mængde i din roller pan og rulle det på drywall, ved hjælp af en halv-tomme nap roller. Hvis blandingen løber, er det for tynd, nødvendiggør tilsætning af mere sammensatte. Hvis for tyk og hård rulle, tilføje mere vand.

•Begin rullende blandingen på væggen når konsistensen er korrekt. Dække hele væggen med blandingen på samme måde du ville male væggen. Sørg for at komme tæt på hjørner og kanter.

•Wait cirka 10 minutter eller indtil rullet på blandingen har tørret og mistet sin glans. Gentag processen og anvende en anden frakke. Som du, arbejde blandingen, indtil du opnår det ønskede udseende.

•Vælg tilbage og undersøge det overordnede udseende. Hvis det er for svær, tage en 18 - til 24-tommer lige kant og banke ned eller tromle det, før det tørrer. Hold det lige kant, så det er næsten fladt mod væggen og trække det på tværs af væggen. Det overordnede udseende afhænger af mængden af pres du udøve. Den større pres du anvender, jo fladere tekstur.

•Seal og afmærke den 5-gallon spand af sammensatte blanding til fremtidig brug. Tillad væg til grundigt tørre før maleri.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com