Legeplads grænsen ideer

September 27

For børns sikkerhed, sætte en muld af jorden gummi, ært grus eller træflis under udendørs legeredskaber--alle arbejder godt for at minimere skader fra falls. Eliminere problemer med løst materiale--som hurtigt kan der blive spredt ud over afspilningsområdet, reducere fyld under udstyr til usikre niveauer--ved at installere grænser for at indeholde den. Grænser skal være modstandsdygtige eller installeret langt nok fra udstyr, som børn ikke ved et uheld falder på dem.

Gummi kofangere

Der er flere virksomheder afsætter gummi kantsten eller kofangere indeholder løs legeplads fyld. Mange af disse brug genanvendt dæk og andre post-Consumer gummiprodukter til at gøre både kantsten og løs fylde de indeholder, hvilket gør dem en grøn samt sikre valg. Kofangere er tilgængelig i en bred vifte af farver og figurer. Dette var valg for de første hvide hus legeplads, bruges af præsident Obamas døtre og deres venner.

Rustikke træ kantsten

For legepladser med en rustik eller woodsy tema og en træ chip muld er det kun naturligt at gå med log grænser. Logs bør være naturligt henfald-resistente træ som cypres, cedertræ eller redwood snarere end behandlede tømmer, der indeholder giftstoffer skadeligt for børn og miljøet. Pind runde logger på plads med lang metal stænger monteret på undersiden og bankede dybt ned i jorden til at undgå skarpe kanter på udsatte overflader. Alternativt kan du bruge store halvrunde logs fastsat flad side for at forhindre rullende. Alle log overflader bør være fri for gren stubbe eller andre fremspring.

Dæk grænser

Gøre din egen genanvendt dæk grænser for modstandsdygtighed af gummi uden den kommercielle prisseddel. Dækkene er gratis for den indhaling næsten overalt. Til sikkerhed, vælge dæk uden udsatte metal fra integreret stål lag og bore drænhuller for at dræne vand, der kan tiltrække myg. Lægge dem fast og fylde dæk med jord toppet med et par inches af muld eller i områder af dyb jord, begrave dæk oprejst i skyttegravene, forlader kun de top seks inches eller så udsat som kantsten.

Hegn og blomster

Legepladser behøver ikke være rent utilitaristisk. Bruge plastik græsplæne kant sætte ned i jorden omkring omkredsen af mulched området--langt tilbage fra udstyr, så børn ikke vil falde på eller tur over det-- og sætte op en lav grænse hegn bare ud. Plante farverige enårige i smalle senge på anden siden af hegnet. Plast kantning vil holde løs barkflis på legepladsen hvor det hører hjemme, og hegnet vil hjælpe med at holde unge fødder fra tramper blomsterne. Ændre blomster med sæsoner for en året rundt display, som børn og voksne vil nyde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com