Hvordan at slippe af med en plet på regningen for en fælles landbrugspolitik

September 28

Dristige farver og lyse hvide i en favorit cap forsvinde hurtigt under indflydelse af slid. En kombination af snavs, sved og naturlige olier årsag farver at blive kedelig og hvide til at se grå. Dem, der bærer kasketter regelmæssigt ved at upassende vask kan resultere i en indskrumpet cap med en deform bill. For at slippe af med pletter på din cap-regningen uden at beskadige fælles landbrugspolitik, skal du bruge rengøring metoder og forsyninger til at behandle pletten blidt, men effektivt.

Instruktioner

•Tilføj varmt vand til en spand. Fugt en svamp i spanden så vride ud af den overskydende fugt.

•Sæt tre eller fire dråber shampoo på en fugtig svamp. Forsigtigt krat pletter på toppen og undersiden af regningen. Skyl svamp som pletten materiale elevatorer væk. Anvende flere shampoo og fortsætte med at spot-rense regningen af fælles landbrugspolitik.

•Rinse shampoo fra regningen ved at tørre den med en fugtig klud.

Uddelingen baseball cap på den øverste rack af opvaskemaskine med to eller tre træ klemmer. Vaske fælles landbrugspolitik ved hjælp af opvaskemaskine vaskemiddel og hvid eddike tilføjes den føres agent reservoir til at fjerne sved pletter, lyse farver og slippe af med svedige lugt.

•Tag fælles landbrugspolitik ud af opvaskemaskine så snart skylning er fuldført. Forme fælles landbrugspolitik med dine hænder og Placer det over en ren kaffe kan tørre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com