Hvordan at rengøre Petroleum lamper med eddike

September 28

Hvordan at rengøre Petroleum lamper med eddike

Mange mennesker bruger Petroleum lamper i deres hjem eller Hvornår camping eller arbejder udendørs. Petroleum lamper skaber lys ved brændende Petroleum brændstof. Over tid og ved fortsat brug, kan brændende brændstof forårsage glas kloden bliver forplumret og snavsede. Brænder og væge kan også ophobes snavs, forårsager ujævn brændende og mindre ønskværdige resultater fra din lampe. Clean oprustning forårsaget af brændende Petroleum fra din lampe og gøre det udseende og funktion som nye med almindelig husstand eddike.

Instruktioner

•Tag glas globe og brænder fra din lampe. Kloden er fjernet ved at trække på ringen placeret på toppen af lampen mest ældre Petroleum lamper, og derefter vippe kloden og trække det ud af wiren cross vagter. Moderne stilarter kræver som regel kun, at du til at løfte globe fra bunden. Drej brænderen og løft den ud af brændstof rum.

•Saturate dine klude eller papir håndklæder med eddike, så pak dem rundt om i verden og lad sidde i 10-15 minutter. Sikre indersiden og ud af verden er pakket helt. Fjern håndklæderne og skyl under koldt vand, så tør efter med en ren klud.

•Sæt brænder i spanden og hæld nok eddike i spanden til at dække brænderen. Lad blød i ca en time. Krat væk enhver stædig indbetalinger med en tandbørste. Fjern fra eddike og tør med et håndklæde.

•Mix sammen to spiseskefulde fløde af tandsten og en 1/4 kop eddike til at danne en pasta. Påfør pastaen til en klud og gnid det over alle metal overflader af lampen til at rense dem. Tørre pastaen af med en fugtig klud og tørre fuldstændigt.

•Udskift den rene brænder og kloden ved at placere det tilbage på lampen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com