Hvordan at tilføje eddike til luftfugter vand for at holde væk bakterievækst

September 28

Hvordan at tilføje eddike til luftfugter vand for at holde væk bakterievækst

Luften i dit hjem, der for tør kan resultere i sprukne læber, tør hud, næseblod eller tør sinus hulrum, ifølge Mayo Clinic. Den fugtige luft fra en befugter hjælper forhindre disse spørgsmål og også lindre symptomer fra åndedrætsproblemer såsom en nagende hoste. Tilføje en smule af eddike til din luftfugter er en effektiv måde at reducere væksten af bakterier, der kan resultere i dårlig lugte og andre sundhedsmæssige problemer. Eddike er også en effektiv måde at desinficere filter af dette apparat.

Instruktioner

•Dump ud i vandet i din luftfugter. Gøre dette dagligt for at forhindre mineralske aflejringer eller bakterier vækst.

•Tilføj frisk vand til luftfugter. Demineraliseret eller destilleret vand er bedst for appliance. Det reducerer mineralforekomster og den hvide film, der kan udvikle sig på overflader i dit hjem. Det forhindrer også vejrtrækning i mineraler.

•Pour 1/4 kop af hvidt destilleret eddike i vandet i enheden.

Tips & advarsler

  • Fjerne luftfugter filter hver uge og et halvt. Placere den i en skål af hvidt destilleret eddike og lad det suge i mindst en time eller endda natten over. Presse ud af den overskydende eddike. Udskifte filteret i enheden.
  • Det er vigtigt at rense befugteren to gange om ugen. Tom tank af vand. Vaske det ud med en pudseklud og hydrogenperoxid. Skyl enheden godt før du tilføjer frisk vand og eddike.
  • Aldrig gemme luftfugter med vand i tanken. Tom, Rens og skyl enheden, så tør det med et blødt håndklæde. Dette forhindrer mug og bakterier vækst.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com