Gardin ideer til et hvidt soveværelse

May 21

Gardin ideer til et hvidt soveværelse

Når du vælger gardiner til et hvidt soveværelse kan en indretningsarkitekt utallige muligheder for valg af tekstur, farve og stof vægt. En lys, blød fornemmelse kan oprettes i et soveværelse, med tilføjelse af lys og bløde tekstiler. På den anden side kan en fed, kontrasterende erklæring foretages, med tunge, faste stoffer. Ifølge HGTV, gardiner giver mulighed for ubegrænset design muligheder, og i sidste ende, har evnen til at gøre eller bryde en hele soveværelse.

Blonder

Lys, lacy gardiner i en hvid soveværelset vil skabe en lys atmosfære. Blondegardiner sælges bredt på specialgrafit hjemmesider og i lokale designbutikker.

Når du vælger farven på blonde til dine gardiner, overveje hvad vil flyde med den eksisterende indretning. Blonder vil ikke helt blokere ud lys fra et vindue; Hvis fuld lys blokering ønskes, købe en sekundær stof af samme farve for at hænge under blonder.

Læder

Daring gardiner i et hvidt soveværelse, overveje sort læder gardiner.

Både ægte og imiteret læder gardiner kan købes fra specialgrafit hjemmesider eller specialfremstillede af lokale butikker. Sort læder gardiner vil tilføje en sprød, kontrasterende appel til enhver hvidt soveværelse, samtidig med at en dristig udtalelse. Læder gardiner er fantastisk til isolering og vil hjælpe med at holde kold luft udkast eller varme sommersol. Læder gardiner vil give fuld lys blokering; Hvis nogle lysgennemtrængning ønskes, kan disse gardiner ikke være det bedste valg.

Fløjl

Fløjlsgardiner tilføje rige dybde til ethvert soveværelse.

Når føjet til et hvidt soveværelse, accent fløjl eksisterende indretning, samtidig med at en enkelt sætning. Fløjlsgardiner er tilgængelige fra speciale hjemmesider og de fleste lokale home decor specialbutikker. Når du vælger fløjlsgardiner, Husk på at stoffet er tunge og mørkere farver kan veje ned et hvidt soveværelse. De bedste farvevalg for fløjlsgardiner i et hvidt soveværelse omfatter: hvid, sølv og pasteller. Velvet giver medium til fuld lys blokering, afhængigt af vægten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com