Forskellige former for stål stænger

September 28

Forskellige former for stål stænger

Stål er en legering består af kulstof og jern. Det fås i forskellige former og størrelser. Forskellige typer af stål har derudover forskellige styrke kvaliteter. Producenter bruger forskellige procedurer til at producere forskellige stålstænger. Uanset hvilken type bar, en stål bar tilføjer stabilitet til murværk og beton projekter.

Kolde færdig runde

Kolde færdig runde stål bar er en lav-carbon stål med nogle mangan. Det fungerer godt med kolde danner og bøjning procedurer. Derudover denne stål hærder hurtigt og er velegnet til applikationer, der ikke kræver en tung styrke af høj carbon. En anden type af kolde finish runde stål materiale er medium-carbon kolde finish runde stål bar. Denne type af stål omfatter høj mangan og større mængder af kulstof. Derudover reagerer det godt under varme behandlinger.

Varmt valsede stænger

Fabrikanter fremstiller varmtvalset stål stænger bar, der vises firkantede, runde eller flad. Nogle varmtvalset stål barer har ribbede overflader, der forbedrer bonding styrken af barerne. Det danner ved den varme rullende metode hvor stål går ind i en cylindrisk bar af rullende stykker af stål, mens det stadig er varm.

Deformerede stål stænger

Deformerede stål bar har lugs, mellemlinerne og ribben. Det hjælper beton fra at glide eller styrker murerarbejde. Denne stil af stål bar sjældent revner betonen og fungerer godt i byggeriet. Denne type af bar er normalt en armeringsstål. Det er derudover en billigere metode til at forbedre holdbarhed og styrke af murværk og konkrete projekter.

Andre Hot Roller stål

Fabrikanter gøre wire og mesh stof fra stål. Det fås i ruller og ark. Nogle elementer fra varmtvalset stål omfatter bar bånd skær, bar stole og bar afstandsstykker. En anden type af stål bar er armeringsjern--også benævnt armeringsstål. Producenter gør armeringsjern fra kulstofstål. Denne type af stål styrker murværk og beton bygninger.

Mild stål Bar

Producenter kan bruge milde stålstænger for trækstyrke stress af forstærket betonplader bjælker. Denne type af stål bar er tilgængelige med rund flad overflade. Nogle funktioner i denne stål omfatter evnen til at skære hurtigt og bøje materialer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com