Hvad forhindrer en majs frø fra spire normalt?

September 29

Hvad forhindrer en majs frø fra spire normalt?

Majsplanter går gennem flere faser af vækst og udvikling med spiringen er den tidligste. Spiring er en vigtig proces for majs plante udvikling. Uden spiring, ville majsplanter ikke være muligt. En sund spiring periode vil hjælpe sikre sunde majs planter, og igen, en vellykket høst. Medmindre betingelserne er opfyldt, er spiringen problematisk.

Spiring

Spireevnen er den første vækst fase af majsplanter. Majs frø begynder at spire når frøet når en 30 procent fugt niveau. Spiringen processen tager op til fire uger før nogen del af embryonet er synlige over jorden. Spireevnen er tæt knyttet til den generelle sundhed i majs plante. Faktorer, der påvirker spiring omfatter temperatur, fugt og lys.

Temperatur

Majs frø kræver varme forhold spire. Jordtemperaturer på 55 grader er tilstrækkelig varm til spiring. Supersweet majs sorter kræver jordtemperaturer på 65 grader eller derover. Majsplanter ikke kan tåle endnu en lys frost, så den køligere jordbundens temperatur, jo længere det tager for spiring og sætteplante fremkomsten.

Jordens dybde

Majs frø har brug for en plantning dybde af 1/2 tommer under jordoverfladen i fugtig, køligere jord. For varmere, mere tør jordbund, placere frø 1 til 1 1/2 inches dyb. I køligere jorder kræver majs frø mere lys og varme fra solen til at spire korrekt. Jo dybere frø er plantet i køligere jordtemperaturer, jo længere det tager for at spire.

Fugt

Jo tørrere jorden, længere spiring tager. Majs frø kræver fugt til spiring. Majs frø absorberer fugt fra nærliggende jordpartikler. Når de når en 30 procent fugt niveau, begynder spiring. Holde jorden fugtig og fugtig, men ikke mættede, for optimal fugt niveauer for spiring.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com