Sådan monteres en brusebad Pan

September 29

Bruseren pan er gulvet i dit brusebad, og det mounts højre på indramning vægge. Når du installerer et brusebad pan det mest vigtige ting at huske er at gøre pan niveau, fordi et brusebad pan er lavet til at dræne over i afløbshullet. Hvis gryden ikke er niveau, vand vil samle op langs kanten af den lave side forårsager overløb, og dette vil føre til vand rot og skimmelvækst.

Instruktioner

•Sæt bruseren pan i bruseområdet og skub det tilbage mod de indrammet vægge. Kontroller for at sikre, at det passer korrekt. Hvis du ser nogen huller mellem pan Brusevægge og indramning vægge, installere en forskalling strip for at udfylde hullet ved hjælp af skruer og en skruetrækker.

•Sørg for at sikre, at basen er niveau ved at placere en tømrer niveau på hver side af bunden. Skub en træ shim nedenunder basen, hvor det falder under varemærket niveau på carpenter's niveau (perle bliver off-center). Gentag dette trin på hver side, der ikke kan læse niveau. Fortsat niveau og kile basen, indtil alle sider læse niveau.

•Mark placeringen af afløbet på gulvet af sporing omkring afløbet åbning med en blyant. Snit langs den vektoriserede linje med en jig så for at lave et drænhul i din sub gulv. Trække brusebad pan tilbage fra væggen og sat det sted ud af måde.

•Sæt afløb til brusebad base ved at skubbe toppen af afløbet gennem den øverste side af drænhul, og skrue de låsemøtrikken på fra nedenunder bruser pan. Spænd lock møtrikken med en skruenøgle.

•Skub brusebad pan tilbage i stilling, kontrol for at sikre, at den liner op ordentligt og monteres flush mod væggen.

•Drill pilot huller gennem bruseren pan flange på de øverste kant med en pilot bit og boret. Skrue træskruer gennem pilot hullerne og ind i vægge med en magt skruetrækker til at montere pan.

•Fit 3-tomme rør til hjemmets vigtigste drain stak og distribuere den til brusebad pan afløb. Skub i det sidste afsnit af røret gennem toppen af afløbet. Skub en kompression skive over afløbet. Placer en 2 x 4 bord på kompression vaskemaskinen og hammer vaskemaskinen i afløbet til at forsegle afløbet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com